Ontwikkeling voor bestuurders van woningcorporaties

Het besturen van een woningcorporatie in een snel veranderende maatschappij vraagt om continue ontwikkelen van je leiderschap. Sinds 1 januari 2015 moeten bestuurders van woningcorporaties aan permanente educatie doen. Dit betekent dat er binnen 3 jaar, 108 studiebelastingsuren (PE punten) behaald moeten worden. 

De Baak biedt geaccrediteerde opleidingen aan voor bestuurders van woningcorporaties die aangesloten zijn bij Aedes. Speciaal voor bestuurders heeft de Baak in afstemming met Aedes een selectie gemaakt van opleidingen. Een selectie die aansluit bij de belangrijkste aandachtsgebieden van woningcorporaties. 

Geselecteerd aanbod voor bestuurders in drie aandachtsgebieden:

 
Strategie, beleid en communicatie  PE punten
Effectieve Persoonlijke Communicatie 54
Baak Strategie Programma 52
Veranderkunde en innovatie  
Invloed in Complexiteit 37,5
Leiderschap en cultuur  
High Performance Leadership  36,5
Bezielend Leiderschap 56,5
Baak Leiderschap Programma 84,5
Leadership Entrepreneurship Advancement Program 308,5 

Kennis en inzicht

Bij de Baak is alles gericht op leiderschap, persoonlijke ontwikkeling én de effectiviteit van de deelnemers. Wij gaan er van uit dat een organisatie als geheel alleen kan groeien als de mensen in de organisatie groeien. 

Bij ons is leren verder gaan dan de bekende feiten, formules en veranderingsmethodieken. Bij ons is leren ervaringsgericht: wij leren je nieuwe verbindingen te leggen: tussen alpha en bèta, kennis en inzicht, linker- en rechterhersenhelft, en intuïtie en wetenschap. Alleen zo kun je effectief tot nieuwe oplossingen en betere resultaten komen. 

Naast de inhoudelijke kwaliteit hechten we waarde aan de samenstelling van de groep zodat de deelnemers maximaal leren van deelnemers van hetzelfde niveau en met dezelfde werkervaring, en er geen mensen uit concurrerende bedrijven bij elkaar zitten. Door de intake kunnen we de juiste mix van deelnemers nauwlettend vaststellen.  

De Baak is zowel CEDEO erkend als CRKBO geregistreerd.

Nieuwsgierig naar wat de Baak voor jou kan betekenen?

Advies over een te volgen opleiding neem contact op met onze adviseur voor bestuurders, Melanie Dragt via 0343-556369 of advies@debaak.nl.

Certificering Permanente Educatie

Deelnemers krijgen na afloop van een programma een certificaat van deelname met vermelding van de behaalde PE-punten. De punten kun je registreren in het jaarverslag.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op met onze adviseur voor Bestuurders, Melanie Dragt via advies@debaak.nl, of via 0343-556369.

Of plan vrijblijvend een gesprek in telefonisch of live op een van onze locaties.

de Baak | Facebook de Baak | LinkedIn de Baak | Twitter de Baak | YouTube de Baak | WhatsApp


Scroll up