News Detail

Een mini-sabbatical in Zuid-Frankrijk

Sta je op een punt in je leven dat je het roer een beetje of geheel om wilt gooien? Wil je eens uitgebreid stil staan bij vragen die voor jou op dit moment belangrijk zijn, samen met een coach? Stil staan doen we tijdens deze mini-sabbatical al wandelend in een prachtige omgeving in Zuid Frankrijk.

Wij scheppen de ideale omstandigheden om een creatief proces op gang te brengen. In een compleet nieuwe omgeving kom je los, lopen activeert je denkvermogen en een prachtige natuur inspireert om tot de essentie te komen.

Je bent drie dagen te gast in de buurt van Nice bij Jancees van Westering. Je krijgt een gesprekspartner die je een spiegel voorhoudt en met je op zoek gaat naar de juiste woorden.

Je gaat naar huis met een korte tekst die de kern van je verhaal vertelt en een ’power-prent’ ter illustratie. En je krijgt een boost om verder aan de slag te gaan.

Vind je verhaal: waar sta je en hoe ga je verder?

Kosten: € 3.600,- excl. BTW en excl. vliegreis.

perjanceer_van_westeringJancees van Westering - Aandacht geven, prikkelen, vragen stellen formuleren en visualiseren: dat is de rode draad in mijn werk en leven. Ik vind ook graag dat ene zinnetje dat de kern raakt en vleugels geeft. Daarbij combineer ik het analytisch vermogen van de jurist met de creativiteit van een (beeldend) kunstenaar. Sinds geruime tijd werk ik als gesprekspartner/coach voor professionals en managers, zowel in Nederland als in Zuid-Frankrijk.

Ik combineerde een rechtenstudie (Leiden) met de tekenacademie (ABK Den Haag) en volgde een experimentele opleiding Health Education (HSG Leiden in samenwerking met Michigan University). Sinds januari 2013 ben ik Certified Partner van het Instituut voor Organisation Behaviour Management (ADRIBA, VU Amsterdam).

De kiem voor mijn huidige werk werd gelegd in de periode dat ik voor zakenblad BIZZ interviews maakte met top ondernemers (1997-2000). Als beeldend kunstenaar exposeerde ik in Nederland, Frankrijk en Japan en publiceerde ik cartoons en beeldverhalen, o.m. in NRC-Handelsblad (1996-2004).

Meer weten? Neem contact met ons op via 0343-556369 of vul het formulier op deze pagina in.

“Ik heb alles gegeven voor de groei van de organisatie. Nu sta ik voor een volgende uitdaging. Maar ik voel minder omzetdrift en wil een nieuwe richting kiezen. Wat ga ik doen?”

“Ik ben geheel hersteld van een infarct. Toch is het een signaal dat ik mijn leven anders in moet richten. Hoe ga ik dat doen?”

“Ik merk dat ik mij als een pakezel met klussen laat beladen. Hoe krijg –en maak- ik duidelijk wat wel en niet bij mij thuis hoort? En hoe speel ik het klaar om nee te zeggen?”

“Ik heb een omvangrijke opdracht afgesloten en wil mij niet meteen in een nieuwe storten. Wat heb ik geleerd en wat betekent dat voor mijn volgende stap?”

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Eén van de succesfactoren in een coachingstraject is de relatie tussen coach en coachee. Wij hechten dan ook veel waarde aan het matchingsproces en zetten onze expertise op dit gebied graag voor je in. Meer weten? Neem contact met ons op via 0343-556369 of vul het contactformulier op deze pagina in. Onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bekijk hieronder een overzicht van onze coaching trajecten:

Zoek je een coach?

Bel 0343-556369 of vul het contactformulier in. Onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag advies aan

Gratis Coaching Magazine

Wil je niks missen op het gebied van coaching? Schrijf je dan in voor het digitale Coaching Magazine.

Inschrijven

Empty Page Section

Scroll up