De HerfstBaak

  • Grensverleggend en persoonlijke aandacht
  • Persoonlijke aandacht
  • Grensverleggend
  • De beste trainers
  • Gecertificeerd

De HerfstBaak: 4-daagse opleidingen in oktober en november

Geef jezelf een inspirerende boost tijdens de HerfstBaak 2021. Tijdens de HerfstBaak geven we onze meest populaire trainingen in een compacte 4-daagse variant tegen een speciaal gereduceerd tarief. Meld je aan voor een training op een van de volgende startdata:

  • 11 oktober
  • 15 november

In dit intensieve trainingsprogramma ga je op zowel persoonlijk als professioneel vlak aan de slag met jezelf. Ga met ons mee op een high impact- reis vol inspiratie, leermogelijkheden, activiteiten en culinair genieten. De HerfstBaak vindt plaats op onze prachtige, bosrijke locatie: landgoed de Horst in Driebergen. 

Een moment van bezinning: persoonlijk en professioneel
Je gaat aan de slag op één van onze inspirerende locaties waar je de rust en ruimte krijgt om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Jouw persoonlijke leervraag (of leerdoel) staat tijdens de training centraal. Onze trainers zullen je hierin begeleiden en we werken in kleine groepen. De trainingen wisselen we af met uitdagende en ontspannende activiteiten. Zo kun je meedoen aan sportieve onderdelen, een inhoudelijke inspiratieavond met keynotespeaker Arjen Banach* en er zijn veel mogelijkheden om (veilig) te netwerken. 

Kortom: jij krijgt een ideale mix van leren en verdiepen, (zelf)reflectie en ontspanning. We zitten tenslotte op één van de mooiste plekken van Nederland!

 

Keynotespeaker en organisatiefuturoloog Arjen Banach zal de inspiratieavond verzorgen tijdens de HerfstBaak.

 

Onze trainingen en locaties zijn aangepast op de RIVM-richtlijnen. Lees meer over onze corona maatregelen.


Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Ja, ik wil advies
Scroll up