De HerfstBaak

  • Grensverleggend en persoonlijke aandacht
  • Persoonlijke aandacht
  • Grensverleggend
  • De beste trainers
  • Gecertificeerd

De HerfstBaak: 4-daagse opleidingen in oktober

Het eerste deel van 2020 zullen we niet snel vergeten. Wellicht heeft het je aan het denken gezet of kijk je uit naar inspiratie en nieuwe inzichten. Tijdens de HerfstBaak van 19 tot en met 22 oktober ga je aan de slag met jezelf, zowel persoonlijk als professioneel. Ga met ons mee op een high impact- reis vol inspiratie, leermomenten, activiteiten en culinair genieten op ons Landgoed de Horst in Driebergen. Tijdens de HerfstBaak geven we onze meest populaire trainingen in een compacte 4-daagse variant tegen een speciaal gereduceerd tarief. 

Een moment van bezinning: persoonlijk en professioneel 

Deze herfst doen we iets unieks; onze populaire Zomer- en WinterBaak krijgt namelijk voor het eerst ook een najaarsvariant: de HerfstBaak. Voor het ultieme indian summer- gevoel ga je aan de slag in de bosrijke omgeving van Landgoed De Horst. Hier krijg jij de rust en ruimte om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen.
Jouw persoonlijke leervraag staat centraal. Onze trainers zullen je hierin begeleiden en we werken in kleine groepen. De trainingsonderdelen wisselen we af met uitdagende en ontspannende activiteiten. Zo kun je meedoen aan sportieve onderdelen, een inhoudelijke inspiratieavond met auteur en spreker Kevin Weijers en je krijgt veel mogelijkheden om te netwerken. Kortom: jij krijgt een ideale mix van leren en verdiepen, (zelf)reflectie en ontspanning. We zitten tenslotte op één van de mooiste plekken van Nederland! 

*Onze trainingen en locaties zijn aangepast op de RIVM-richtlijnen. Lees meer over onze corona maatregelen.

Je kunt kiezen uit 8 verschillende trainingen:

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Ja, ik wil advies
Scroll up