Inspiratieavond de HerfstBaak met Kevin Weijers

News Detail

Tijdens de Inspiratieavond van de HerfstBaak, die plaatsvindt in het Maitland Theater (met voldoende afstand) op het landgoed, komt Kevin Weijers jou inspireren.

Kevin helpt organisaties experimenteren om antwoorden te ontdekken op complexe vraagstukken en vertelt daarover als spreker. Verder schreef hij het boek ’21 dagen niet klagen’. Jaarlijks verzorgt hij rond de 100 inspiratiesessies voor het bedrijfsleven, onderwijs, de zorg en op congressen. Kevin inspireert, zet aan tot denken en zorgt voor een komische noot. Hij brengt herkenbare dilemma’s en structuren aan de orde over de wijze waarop we ons werk doen.

Op de inspiratieavond neemt Kevin een aantal experimenten met ons door die hij bij bedrijven heeft uitgevoerd. Hij helpt je de inzichten over jezelf, die je opdoet tijdens de HerfstBaak, door te vertalen naar je dagelijks leven. Hij zet aan om persoonlijke uitdagingen om te zetten naar een experiment. Je ontdekt namelijk hoeveel er mogelijk is, als je af en toe stopt met denken en start met doen.
Schrijf je in voor één van de trainingen van de HerfstBaak en laat je inspireren door Kevin Weijers.

Wil je meer weten over Kevin?

Bekijk het volgende filmpje:

Kevin over 21 dagen niet klagen

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Ja, ik wil advies
Scroll up