Blijf op de hoogte - Training De Zelfbewuste Leider

In navolging van het prijswinnende boek De Zelfbewuste Leider van Godfried IJsseling start begin 2021 een training bij de Baak die helemaal in het teken staat van dit boek. Binnenkort kan je je hiervoor inschrijven. Vul onderstaand formulier in en blijf op de hoogte!

De Zelfbewuste Leider

Veel mensen zijn vooral bezig met overleven in een razendsnelle en veeleisende wereld van deadlines, marktwerking en een overdaad aan informatie. In die overweldigende en verwarrende wereld, die al onze aandacht opslurpt, zijn velen het contact met zichzelf kwijtgeraakt, het stuur verloren. Hoe kun je leiden als je jezelf kwijt bent? De zelfbewuste leider betoogt, dat je in deze verwarrende en onzekere wereld je leiderschap herwint door zelfbewustzijn. Als de wereld in verwarring is, vind dan helderheid in jezelf, zodat je die verwarring effectief kunt hanteren. Maar feit is dat onze binnenwereld vaak net zo rommelig en tegenstrijdig is als de wereld om ons heen. Hoe vind je je weg in het doolhof van je eigen geest? Daarover gaat dit boek.

OOA Boek van het Jaar 2020

Organisatieadviseurs hebben het boek ‘De zelfbewuste leider’ van Godfried IJsseling verkozen tot OOA Boek van het Jaar 2020. ‘De zelfbewuste leider’ wist negen andere boeken en auteurs te verslaan, die ook de top tien hadden gehaald in het kader van de Ooa Boek van het Jaar-competitie, die ieder jaar door de Orde van Organisatieadviseurs (OOA) wordt georganiseerd. 

Na grondig beraad heeft de jury unaniem gekozen voor het boek ‘De zelfbewuste leider’ van Godfried IJsseling. ‘Het boek nodigt uit tot kritische zelfreflectie, zonder het paradijs te beloven. Want ook onze binnenwereld kent zijn eigen chaos en ongrijpbaarheid. Een waardvol boek voor onszelf én een boek dat je je klant aanreikt met als begeleidende tekst zoiets als: ‘je begrijpt het pas als je het doorhebt, maar dit is een boek waar ik graag nog een keer met je over doorpraat’, aldus de jury.

 
*
*
*

Heb je vragen of wil je advies over onze trainingen?

Neem contact op met onze adviseurs via 0343-556369 of advies@debaak.nl. Zij helpen je graag verder! Je kan ook direct een afspraak inplannen via het adviesformulier.

Naast onze trainingen bieden wij ook persoonlijke coaching trajecten aan. Ben je op zoek naar maatwerk voor jouw organisatie? Bekijk dan onze incompany mogelijkheden.

Scroll up