De ZomerBaak

  • Grensverleggend en persoonlijke aandacht
  • Persoonlijke aandacht
  • Grensverleggend
  • De beste trainers
  • Gecertificeerd

4-Daagse opleidingen in juli en augustus

De ZomerBaak biedt jou de kans om één van onze populaire trainingen te volgen in compacte vorm voor een scherp tarief: € 2.750,- ! In 4 aaneengesloten dagen groei je als persoon en als professional in een programma dat wordt afgestemd op jouw ambitie en leervragen.

De verschillende trainingen vinden plaats op onze bijzondere locatie Landgoed de Horst in het bos in Driebergen. Zin om tijdens de rustige zomerweken professioneel effectiever te worden én te genieten van de rust en ruimte van de groene natuur?

Startdata:
Week 1: 13 - 16 juli
Week 2: 20 - 23 juli
Week 3: 10 - 13 augutsus
Week 4: 17 - 20 augustus

Jouw eigen inhoudelijke leervraag staat centraal. Je brengt deze week de meeste tijd door in je eigen groep. Deze individuele leerlijn wisselen we af met activiteiten die voor alle deelnemers samen tijdens de ZomerBaak week georganiseerd zijn. Je kunt meedoen aan sportieve onderdelen, een inhoudelijke inspiratieavond met Kevin Weijers en we creëren netwerkmogelijkheden. De ZomerBaak biedt ruim gelegenheid om te leren en te verdiepen, maar ook voor reflectie en ontspanning. We zitten tenslotte op een mooie plek in Nederland!

Je kunt kiezen uit 10 verschillende trainingen:

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl
Ja, ik wil advies
Scroll up