Empty Page Section

Persoonlijk en professioneel groeien tijdens onze 4-daagse zomer opleidingen aan zee!


De ZomerBaak biedt jou de kans om één van onze populaire trainingen te volgen in compacte vorm voor een scherp tarief: € 2.750,- ! In 4 aaneengesloten dagen groei je als persoon en als professional in een programma dat wordt afgestemd op jouw ambitie en leervragen.

De verschillende trainingen vinden plaats op onze bijzondere locatie aan zee in Noordwijk. Zin om tijdens de rustige zomerweken professioneel effectiever te worden én te genieten van zon en strand?

Doe mee met de ZomerBaak, en begin op dinsdag 8 of maandag 14 augustus!

Bekijk hieronder het overzicht:

zomerbaak 8 augustus

 • De Informele Leider | de Zomerbaak

  De ZomerBaak

  Jij hebt het in je om mensen aan te sturen. Je hebt formeel geen leidinggevende rol, maar als ervaren professional trek jij wel vaak de kar en inspireer je je collega’s. Je wilt dit natuurlijke talent graag uitbouwen en beter benutten. Hoe kun je mensen vanuit jouw kracht motiveren en meekrijgen? Wat is jouw authentieke manier van leidinggeven? En waar kun je nog in groeien? In deze training ontdek je het. De ZomerBaak variant van De Informele Leider (DIL) is een compacte versie van de reguliere training De Informele Leider (DIL) tegen een aangepast tarief.

  Lees meer...

 • Authentiek Profileren en Netwerken | De ZomerBaak

  De ZomerBaak

  Je levert goede resultaten maar als het aankomt op zichtbaarheid in bijvoorbeeld meetings en netwerkbijeenkomsten, weet je dat je daar nog wat te doen staat. Maar hoe? Deze training geeft jou op een natuurlijke manier zichtbaarheid: authentiek en zonder trucjes of opschepperij. Het resultaat van deze training is dat je je organisatie én carrière verder brengt en dat je meer impact hebt. De ZomerBaak variant van Authentiek Profileren en Netwerken is een compacte versie van de reguliere training Authentiek Profileren en Netwerken tegen een aangepast tarief.

  Lees meer...

 • Persoonlijke Kracht | De ZomerBaak

  De ZomerBaak

  Wanneer je veerkrachtig en energiek in het leven staat, ben je een inspiratiebron voor jezelf en je (werk)omgeving. Zo leer je je tijd en kwaliteit optimaal gebruiken. Je hebt meer invloed op je eigen ontwikkeling en je creëert de mogelijkheid om een maximale bijdrage te leveren aan jouw organisatie. Dat geeft PaardenKracht! De ZomerBaak variant van Persoonlijke Kracht is een compacte versie van de reguliere training Persoonlijke Kracht tegen een aangepast tarief.

  Lees meer...

 • Leidinggeven aan (eigenwijze) Professionals | de Zomerbaak

  De ZomerBaak

  Jouw leiderschap in een team van talentvolle en tegelijkertijd (eigen)wijze medewerkers, vraagt beheersing van een subtiel spel van geven en nemen, waardoor samenwerking ontstaat. Breng medewerkers,je team en de resultaten op een hoger niveau door heldere aansturing en loslaten waar nodig. De ZomerBaak variant van Leidinggeven aan Eigenwijze Professionals (LAP) is een compacte versie van de reguliere training Leidinggeven aan Eigenwijze Professionals (LAP) tegen een aangepast tarief.

  Lees meer...

 • Leren Leiden | de Zomerbaak

  De ZomerBaak

  Je gaat binnenkort starten als leidinggevende. Of je bent net begonnen. Natuurlijk heb je zin in je nieuwe functie, maar je hebt ook veel vragen. Want hoe pak je dat nu precies aan: een team aansturen en jezelf goed positioneren? Met de training Leren Leiden ontdek je jouw persoonlijke leiderschapsstijl en -kracht. Onder andere via praktische opdrachten, outdoor gaming en sparringsessies met ervaren managers. Ga mee op avontuur en geef de juiste vorm aan je nieuwe rol! De ZomerBaak variant van Leren Leiden (LL) is een compacte versie van de reguliere training Leren Leiden tegen een aangepast tarief.

  Lees meer...

 • Management van Mensen | de Zomerbaak

  De ZomerBaak

  Het beste uit mensen halen om de doelen van je organisatie te halen. Het gaat je goed af. Toch heb je het gevoel dat het nóg beter kan. Je vraagt je soms af of er nog andere leiderschapsstijlen zijn – en welke stijl dan echt bij je past. Zou je bijvoorbeeld op een andere wijze feedback kunnen geven? En zijn er betere manieren om met lastige situaties om te gaan op de werkvloer? In de training Management van Mensen (MVM) ga je dieper op dit soort vragen in. Ook ontwikkel je belangrijke nieuwe vaardigheden. De ZomerBaak variant van Management van Mensen (MVM) is een compacte versie van de reguliere training Management van Mensen (MVM) tegen een aangepast tarief.

  Lees meer...

 • Persoonlijke Effectiviteit in het Sturen van Verandering | de Zomerbaak

  De ZomerBaak

  Verandering stuit niet zelden op weerstand. Als veranderaar in je organisatie weet je daar alles van. De training vergroot je kennis en inzichten op het gebied van verandermanagement en stelt je in staat succesvol sturing te geven aan je verandertaken. De ZomerBaak variant van Persoonlijke Effectiviteit in het Sturen van Verandering (PEIV) is een compacte versie van de reguliere training Persoonlijke Effectiviteit in het Sturen van Verandering tegen een aangepast tarief.

  Lees meer...

 • Professioneel Adviseren | de Zomerbaak

  De ZomerBaak

  Je hebt een adviserende rol in jouw organisatie en je wilt die rol optimaal vervullen met al je denk- en daadkracht en op een manier die bij jou past. Dat betekent onder andere dat je wilt weten hoe je een stevige relatie opbouwt met je (interne) klant en hoe je je eigen valkuilen vermijdt. De training is voor vakspecialisten, beleidsmakers, en adviseurs die hun impact en invloed als adviseur willen vergroten. De ZomerBaak variant van Professioneel Adviseren (PA) is een compacte versie van de reguliere training Professioneel Adviseren (PA) tegen een aangepast tarief.

  Lees meer...

 • Effectieve Persoonlijke Communicatie | De ZomerBaak

  De ZomerBaak

  Hoe krijg je mensen mee en hoe kun je in dit communicatieve tijdperk je boodschap effectief overbrengen zonder jezelf anders voor te hoeven doen? Deze training geeft jou handvatten en de mogelijkheid gesprekken te oefenen. Dit gebeurt op een manier die bij jou past en voor jou op maat wordt gemaakt tijdens de training. Het resultaat van deze training is dat je je interactie versterkt, meer zichtbaar bent en mensen weet mee te krijgen. De ZomerBaak variant van Effectieve Persoonlijke Communicatie is een compacte versie van de reguliere training Effectieve Persoonlijke Communicatie tegen een aangepast tarief.

  Lees meer...

Scroll up