De ZomerBaak

  • Grensverleggend en persoonlijke aandacht
  • Persoonlijke aandacht
  • Grensverleggend
  • De beste trainers
  • Gecertificeerd

4-Daagse opleidingen in juli en augustus

Wil jij deze zomer werken aan je professionalisering én genieten van de rust en ruimte op Landgoed de Horst in Driebergen? Dan is de ZomerBaak iets voor jou. Onze meest populaire trainingen geven we dan in een 4-daagse variant: lekker compact en dus ook een speciaal tarief van € 2.750,-.

Week 1: 13 - 16 juli
Week 2:   3 -  6 augustus
Week 3: 10 - 13 augustus
Week 4: 17 - 20 augustus

De ideale mix van leren en ontspannen

Ook deze zomer organiseren we weer de populaire ZomerBaak. Dit jaar ziet het programma er op onderdelen wel wat anders uit omdat we alles natuurlijk organiseren volgens de richtlijnen van het RIVM.* En er is meer dan genoeg plek op het landgoed en in de leerruimtes om afstand te houden.

In een bosrijke omgeving krijg jij de rust en ruimte om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Jouw persoonlijke leervraag staat centraal. Onze trainers zullen je hierin begeleiden en we werken in kleine groepen. De trainingsonderdelen wisselen we af met leuke en ontspannende activiteiten. Je kunt meedoen aan sportieve onderdelen, een inhoudelijke inspiratieavond met Kevin Weijers en je krijgt veel mogelijkheden om te netwerken. Kortom; jij krijgt een ideale mix van leren en verdiepen, (zelf)reflectie en ontspanning. We zitten tenslotte op een mooie plek in Nederland! Namelijk Landgoed de Horst in het bos in Driebergen.

Je kunt kiezen uit vier startdata: 13 juli, 3, 10 of 17 augustus 2020.

Kom jij tijdens je rustige zomerweken ook trainen én genieten van de rust en ruimte op Landgoed de Horst?

*Wij houden de richtlijnen continu in de gaten en passen zo nodig het programma en de groepsgrootte hierop aan. Lees meer over onze corona maatregelen

Je kunt kiezen uit 8 verschillende trainingen:

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl
Ja, ik wil advies

Bekijk hier een impressie van vorig jaar:

(Dit jaar houden wij 1,5 m afstand, dineren en ontbijten we alleen in kleine groepen en is er een aangepast side-programma!)

Scroll up