Empty Page Section

Persoonlijk en professioneel groeien tijdens onze zomeropleidingen!

Wil jij ook in de zomer van 2016 alles uit jezelf halen? Tijdens de ZomerBaak wordt er een aantal van onze populaire trainingen in een compact zomerjasje gegoten en aangeboden tegen een aangepast tarief.

In vier aaneengesloten dagen volg je een intensief programma dat helemaal is afgestemd op jouw ambities en je dagelijkse praktijk. Daarnaast bieden we nog tal van andere activiteiten in deze week: Yoga/Body, Active and Mind activiteiten, een Network Dance Night en borrelen op ons terras aan het strand, genietend van een ondergaande zon...

De zomeropleidingen tijdens de ZomerBaak vinden plaats in Noordwijk.

Wegens het succes van voorgaande jaren bieden we dit jaar de ZomerBaak tweemaal aan.
De eerste ZomerBaak vindt plaats van maandag 1 tot en met donderdag 4 augustus; de tweede ZomerBaak van maandag 8 tot en met donderdag 11 augustus.

Kijk hieronder voor de zomeropleiding die bij jou past:

 • De Informele Leider | de Zomerbaak

  De ZomerBaak

  De ZomerBaak variant van De Informele Leider (DIL) is een compacte versie van de reguliere training De Informele Leider (DIL) tegen een aangepast tarief.

  Jij hebt het in je om mensen aan te sturen. Je hebt formeel geen leidinggevende rol, maar als ervaren professional trek jij wel vaak de kar en inspireer je je collega’s. Je wilt dit natuurlijke talent graag uitbouwen en beter benutten. Hoe kun je mensen vanuit jouw kracht motiveren en meekrijgen? Wat is jouw authentieke manier van leidinggeven? En waar kun je nog in groeien? In deze training ontdek je het.

  Lees meer...

 • Leren Leiden | de Zomerbaak

  De ZomerBaak

  De ZomerBaak variant van Leren Leiden (LL) is een compacte versie van de reguliere training Leren Leiden tegen een aangepast tarief.

  Je gaat binnenkort starten als leidinggevende. Of je bent net begonnen. Natuurlijk heb je zin in je nieuwe functie, maar je hebt ook veel vragen. Want hoe pak je dat nu precies aan: een team aansturen en jezelf goed positioneren? Met de training Leren Leiden ontdek je jouw persoonlijke leiderschapsstijl en -kracht. Onder andere via praktische opdrachten, outdoor gaming en sparringsessies met ervaren managers. Ga mee op avontuur en geef de juiste vorm aan je nieuwe rol!

  Lees meer...

 • Management van Mensen | de Zomerbaak

  De ZomerBaak

  De ZomerBaak variant van Management van Mensen (MVM) is een compacte versie van de reguliere training Management van Mensen (MVM) tegen een aangepast tarief.

  Het beste uit mensen halen om de doelen van je organisatie te halen. Het gaat je goed af. Toch heb je het gevoel dat het nóg beter kan. Je vraagt je soms af of er nog andere leiderschapsstijlen zijn – en welke stijl dan echt bij je past. Zou je bijvoorbeeld op een andere wijze feedback kunnen geven? En zijn er betere manieren om met lastige situaties om te gaan op de werkvloer? In de training Management van Mensen (MVM) ga je dieper op dit soort vragen in. Ook ontwikkel je belangrijke nieuwe vaardigheden.

  Lees meer...

 • Leidinggeven aan (eigenwijze) Professionals | de Zomerbaak

  De ZomerBaak

  De ZomerBaak variant van Leidinggeven aan Eigenwijze Professionals (LAP) is een compacte versie van de reguliere training Leidinggeven aan Eigenwijze Professionals (LAP) tegen een aangepast tarief.

  Jouw leiderschap in een team van talentvolle en tegelijkertijd (eigen)wijze medewerkers, vraagt beheersing van een subtiel spel van geven en nemen, waardoor samenwerking ontstaat. Breng medewerkers,je team en de resultaten op een hoger niveau door heldere aansturing en loslaten waar nodig.

  Lees meer...

 • Persoonlijke Effectiviteit in het Sturen van Verandering | de Zomerbaak

  De ZomerBaak

  De ZomerBaak variant van Persoonlijke Effectiviteit in het Sturen van Verandering (PEIV) is een compacte versie van de reguliere training Persoonlijke Effectiviteit in het Sturen van Verandering tegen een aangepast tarief.

  Verandering stuit niet zelden op weerstand. Als veranderaar in je organisatie weet je daar alles van. De training vergroot je kennis en inzichten op het gebied van verandermanagement en stelt je in staat succesvol sturing te geven aan je verandertaken.

  Lees meer...

Empty Page Section

Deelnemers van de ZomerBaak aan het woord

Scroll up