De kunst van het overhalen

News Detail

Er zijn zes universele principes waarlangs mensen zich laten overhalen iets te kopen of ‘ja’ te zeggen. Of je wilt of niet, het is bewezen dat ze ieder van ons beïnvloeden. Je kunt ze maar beter kennen om er zelf minder het slachtoffer van te worden maar ook om ze op een mooie manier in te zetten.

In onze training Effectieve Persoonlijke Communicatie ga je dieper in op wat er soms mis gaat in jouw communicatie met anderen en hoe je dat kunt veranderen terwijl je toch 'jezelf' blijft. 


Wij zijn de Baak. Het trainingsinstituut voor persoonlijk leiderschap voor mensen met een hbo-wo werk- en denkniveau. In onze intensieve trainingen dagen we je uit op intellect, intuïtie en interactie.

Bekijk ons trainingsaanbod

Wil je niets missen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang tips, inzichten en inspirerende artikelen van de Baak.

Ja, ik meld mij aan
Scroll up