Hoe pas jij de 2% mindset toe?

News Detail

Of het nu echt maar 2% is weten wij niet, maar deze afbeelding zet wel aan tot denken. Deze infographic zagen we op Twitter.

'Geen tijd hebben' is vaak een argument om dan maar minder 'excitement' en 'living without limits' in ons leven te wensen.

Voor meer 'excitement' hoef je geen 'wilde' zaken te ondernemen. Naar onze mening kunnen eenvoudige bezigheden, of rustig de tijd nemen voor reflectie, even 'exciting' zijn. Ieder mens is anders, met andere behoeftes. Dus voor iedereen is er een eigen manier om die 2% mindset toe te passen.

Wij zijn de Baak. Het trainingsinstituut voor persoonlijk leiderschap voor mensen met een hbo-wo werk- en denkniveau. In onze intensieve trainingen dagen we je uit op intellect, intuïtie en interactie.

Bekijk ons trainingsaanbod

Wil je niets missen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang tips, inzichten en inspirerende artikelen van de Baak.

Ja, ik meld mij aan
Scroll up