News Detail

Jasmijn is één van de alumni van de Baak Leadership Entrepreneurship Advancement Program (de Baak LEAP). Als leidinggevende in de consultancy branche nam zij deel aan deze training, waarin een banenruil onderdeel uitmaakt van het programma. Jasmijn ruilde met een leidinggevende in de verzekeringsbranche. Nieuwsgierig naar haar verhaal? Kijk naar de video:

Heb je een hogere management positie en is het tijd om de volgende sprong te maken in je leiderschap en/of loopbaan? Naar een niveau waar meer strategisch leiderschap nodig is? Met De Baak Leadership Entrepreneurship Advancement Program (afgekort de Baak Leap) zet je een fundamentele stap voorwaarts.

Empty Page Section

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd op debaak.nl. Als je nog geen account hebt, kun je een account aanmaken. close
Scroll up