Empty Page Section

Whitepaper

Nog beter worden als senior leider? Ontdek 4 manieren om je te ontwikkelen.

Er is geen vast recept voor leiderschap, omdat ieder individu anders handelt en denkt. Je blijft als leider dus gewoon jezelf. Een onderdeel van onze trainingen voor senior managers is dat we je uitdagen op vier overwegingen die je op een nieuwe manier laten kijken waardoor je een wendbare leider wordt. Al doende merk je dat iedere deelnemer daar op een eigen wijze invulling aan geeft. Er ontstaat een dynamiek van sparren en leren van elkaar op hoog niveau.

In dit whitepaper geven we je een voorproefje hoe je op verschillende manieren kunt kijken.

 1. Hoe ga je om met de organisatie als een netwerk van relaties?
 2. Hoe speel je het spel van perspectieven?
 3. Alleen jouw persoonlijke waarde heeft actiekracht!
 4. Hoe gun je anderen het podium en geef je ruimte aan hun verantwoordelijkheid?

Vul hieronder het formulier in en ontvang het pdf


*
*
*
*
*
Proeverij_640x480

de Baak Proeverij

Training eerst ervaren voordat je de keuze maakt?

Lees meer

Empty Page Section

 • Baak Leiderschap Programma (BLP)

  Training

  Als senior manager geef je al geruime tijd leiding. Je vertrouwt daarbij op je kennis, ervaring en intuïtie. Maar komt het beste van jou altijd naar boven? Je realiseert je in de afgelopen jaren meer en meer dat mensen jou vooral als persoon willen volgen en niet op basis van je positie in de organisatie. Dit stelt voor jou als leider hoge eisen aan je mate van zelfkennis, je wijze van communiceren en het hebben van een heldere visie en een aansprekend doel. Wij leren je tijdens dit diepgaande programma een wendbare leider te worden door je te confronteren met jouw manier van managen en door met je te sparren en je intellectueel uit te dagen.

  Lees meer...

 • The Baak Leap (LEAP)

  Training

  De Baak Leadership Entrepreneurship Advancement Program verbindt sinds 1956 leiderschap met ondernemerschap. Dit programma biedt je een gefundeerde basis om een sprong te maken in je persoonlijk, strategisch en ondernemend leiderschap.

  Lees meer...

Scroll up