Empty Page Section

Het Business Model Canvas is een strategisch management en ‘lean startup’ sjabloon voor de ontwikkeling van nieuwe en het documenteren van bestaande business modellen.

Het canvas geeft visueel erg duidelijk weer hoe de verschillende elementen van bedrijfsvoering zorgen voor de totale keten.

Wanneer je het canvas invult voor je organisatie of afdeling, zal je merken waar in de keten verbeteringen en aanpassingen nodig zijn om de waarde propositie optimaal te krijgen. Ga je sturen op kostenreductie, logistiek, klanten, inkoop, materiaal of marketing?

Het Business Model Canvas werd aanvankelijk door Alexander Osterwalder beschreven en het vormt de rode draad in het Baak Strategie Programma (BSP). Bekijk hier een korte video over het model:


Wil je alles weten over het Business Model Canvas, dit onder begeleiding van experts invullen? Wil je daarbij ook veel leren over vele andere aspecten die je helpen bij de strategische herpositionering van je organisatie of afdeling? Volg dan het Baak Strategie Programma

de Baak Proeverij

Training eerst ervaren voordat je de keuze maakt?

Lees meer

Advies nodig?

Wil je weten of deze training aansluit bij je leervragen neem dan contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Via 0343-556369 of advies@debaak.nl.

Advies aanvraag

Anderen bekeken ook

De trainingen van de Baak zijn specifiek ontworpen om een
impact te geven op verschillende niveaus.
Scroll up