BaakTalks I Hoe je meer haalt uit “Hoe is het met je?”

News Detail

Ben jij ook zo’n fan van Ted Talks? Wij ook. Daarom inspireren we je graag met onze BaakTalks over persoonlijke ontwikkeling. Open, authentieke en kwetsbare verhalen van onze (gast)trainers over een onderwerp dat hen raakt, heeft gevormd of een speciale betekenis heeft. Laat je inspireren en meenemen. Elke BaakTalk duurt zo’n 10 tot 15 minuten en is opgenomen in het Maitland Theater op Landgoed de Horst in Driebergen.

Waarachtig communiceren: Hoe je meer haalt uit “Hoe is het met je?”

Walter Berghoef: trainer de Baak I De HartWerken Groep
Training Leidinggeven aan (eigenwijze) Professionals en Incompany trainingen

Hoe reageer jij op de vraag ‘Hoe is het met je?’ Walter merkte op dat die vraag op een gemiddelde (werk)dag wel 9 x langskwam en allerlei handige en onhandige reacties opriep. Wat vraagt diegene nu precies? Wat wil ik erover, op dit moment en tegen deze persoon, kwijt? In zijn BaakTalk gaat Walter in op de kracht van ‘waarachtig communiceren’ en hoe juist het stellen van deze vraag een van de kleinste, meest waardevolle gesprekken kan zijn die er in elke ontmoeting tussen mensen plaatsvindt. Walter maakt er werk van om het echt een gesprek te laten zijn. Hij geeft instrumenten om dit voor jezelf en onderling toe te passen. 

Wij zijn de Baak. Het trainingsinstituut voor persoonlijk leiderschap voor mensen met een hbo-wo werk- en denkniveau. In onze intensieve trainingen dagen we je uit op intellect, intuïtie en interactie.

Bekijk ons trainingsaanbod

Wil je niets missen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang tips, inzichten en inspirerende artikelen van de Baak.

Ja, ik meld mij aan

Anderen bekeken ook:

Scroll up