News Detail

Kom gratis van de stijl van onze trainingen proeven op dinsdag 20 of donderdag 22 september in Driebergen.

De Proeverij


Tijdens de Baak Proeverij kan je per middag 2 workshops van de Baak trainingen volgen waardoor je een goede indruk krijgt van de inhoud en de stijl van deze trainingen.

Voor wie*


De Baak Proeverij is speciaal voor jou als jij binnen de context van jouw organisatie op zoek bent naar een volgende stap in jouw ontwikkeling. Door deel te nemen aan de workshops kan je proeven van de verschillende opleidingen die wij bieden. Op die manier kan je ontdekken of een training aansluit bij jouw leerbehoefte en je verder kan helpen in je professionele groei.

Persoonlijke aandacht


Tijdens de pauze en tijdens de borrel op deze middagen zijn er meerdere opleidingsadviseurs aanwezig om jouw specifieke vragen te beantwoorden.
Niet alleen tijdens de Baak Proeverij kan je gebruik maken van de hulp van onze opleidingsadviseurs. Op ieder ander moment kan je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan door contact op te nemen via 0343-556369 of email advies@debaak.nl. Het gesprek kan naar wens telefonisch gevoerd worden of plaatsvinden op een van onze locaties in Driebergen of Noordwijk.

* Acquisitie naar aanleiding van dit evenement wordt niet op prijs gesteld. Vakgenoten die (de werkwijze van) de Baak beter willen leren kennen of hierover in gesprek willen, verzoeken we om contact met ons op te nemen, zodat we daar een ander moment voor kunnen vinden. 

Programma  
12.30 uur Ontvangst de Baak Proeverij
13.00 uur Plenaire opening
13.30 uur Start workshops ronde 1
15.00 uur Pauze
15.30 uur Start workshops ronde 2
17.00 uur Afsluitende borrel met gelegenheid tot advies en informatie in aanwezigheid van trainers en opleidingsadviseurs


Aanmelden

Sluitingsdatum - Donderdag 15 september 2016
Wanneer -  Dinsdag 20 en donderdag 22 september
Waar - Driebergen, op Landgoed de Horst
Kosten - de Baak Proeverij is gratis

Klik hier als je hulp nodig hebt bij je keuze.

Schrijf je in

Empty Page Section

Scroll up