Hero

Empty Page Section

Dé dag voor leiders die klaar zijn voor de toekomst

Tijdens de Leadership Experience op 12 juni neem je als leider de tijd om stil te staan en vooruit te kijken. Zodat je met een frisse blik en vanuit wijsheid de richting bepaalt waarin je jezelf en andere mensen mee kunt nemen. Je leert hoe je vanuit jouw rol echte transformatie teweeg kunt brengen. Dat vraagt moed, lef en vertrouwen.

De belangrijkste thema’s die leiders van nu bezighouden zijn werkdruk en onzekerheid. Je moet wendbaar zijn, innovatief en extreem goed luisteren naar de klant. En dat in een wereld die vaak ambigu, snel en onvoorspelbaar is.

Besef jij ook hoe complex alles is en zoek je naar manieren om het anders te doen?

We bieden je verrassende perspectieven en ervaringen waarin je meer leert over de menskant van organisaties door hoofd, hart en handen te verbinden. Ontdek nieuwe wegen, vind jezelf misschien wel opnieuw uit! Tijdens deze Leadership Experience krijg je significante handvatten en leer je samen met andere leiders om dilemma’s om te zetten in een ‘futureproof’ aanpak. Zo kan je in jouw rol als leider het verschil maken.

Professor Jan Rotmans, Laurentien van Oranje, professor Shlomo Shoham, Studio Zeitgeist met oprichter Farid Tabarki en de professionals van de Baak nemen je mee in de nieuwe wereld van Futureproof Leadership. Je kunt kiezen uit meer dan 20 meet-ups en masterclasses met thema’s zoals Liquid Leadership, Fluid communities, Deep Business, Inclusion, wendbaarheid, Purpose, Wisdom 3.0, neurowetenschappen en Deep Transformation.

Kom 12 juni naar: Stand Still. Be Wise.

Ga de uitdaging van Deep Learning bij de Baak aan en schrijf je in voor onze Leadership Experience, speciaal voor leidinggevenden: Stand Still. Be Wise. Futureproof Leadership.

Dinsdag 12 juni
11.30 - 20.00 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1
Driebergen

Prijs
Entree € 385,-
Inclusief btw
Food & drinks included

Inschrijven niet meer mogelijk

Bekijk hieronder de verschillende meet-ups. Naast de plenaire masterclass met Jan Rotmans kan je op de dag zelf een keuze maken binnen 2 rondes (PDF).

  • Teaser_purpose

    Atelier: Purpose

    Wat is jouw doel in het leven? Wat kun jij toevoegen aan je organisatie en hoe kun je jouw bijdrage vergroten en verduurzamen? Wij geven je handvatten. >

    Lees meer...

Scroll up