Empty Page Section

In dit atelier ontdek je wat jouw wensen, verlangens en drijfveren zijn binnen je werksituatie. Je maakt contact met dat wat er nu is èn wat er voor jouw leiderschap mogelijk en wenselijk is in de toekomst. Dit doen we met het procesmodel van Theorie U, waardoor je je onbewuste wijsheid gaat benutten. Het U-proces maakt leren vanuit de toekomst mogelijk, in plaats van leren vanuit het verleden.

Je verbindt je met vragen als: wie ben ik ten diepste, wat is mijn hoogste toekomstige mogelijkheid en wat is mijn Werk (missie) in dit leven. Met het antwoord op deze vragen kom je in beweging vanuit intrinsieke wensen en verlangens. In tweetallen geef je visueel vorm aan de inzichten en ideeën die zijn ontstaan over wat jouw volgende stap is in de toekomst van je leiderschap.

In dit atelier creëer je een bewuste re-integratie van de intelligentie van hoofd, hart en handen in de context van praktische toepassingen.

Tijdsduur: 1,5 uur

Door Hanneke van Geet - Trainer en programmamaker bij de Baak

Ben jij klaar voor Futureproof Leadership?

Ga de uitdaging van Deep Learning bij de Baak aan en schrijf je in voor onze Leadership Experience, speciaal voor leidinggevenden: Stand Still. Be Wise.

Dinsdag 12 juni
11.30 - 20.00 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1
Driebergen

Prijs
Entree € 385,-
Inclusief btw
Food & drinks included

Inschrijven niet meer mogelijk

Bekijk hieronder de verschillende meet-ups. Naast de plenaire masterclass met Jan Rotmans kan je op de dag zelf een keuze maken binnen 2 rondes (PDF).

  • Teaser_purpose

    Atelier: Purpose

    Wat is jouw doel in het leven? Wat kun jij toevoegen aan je organisatie en hoe kun je jouw bijdrage vergroten en verduurzamen? Wij geven je handvatten. >

    Lees meer...

Scroll up