Empty Page Section

Een indringende meet-up over de attitude van de bassist als verbindend leider. Op lichte en vrolijke wijze bespreken we ingewikkelde zaken rond deze stijl van leiderschap.

In iedere organisatie is een verborgen schat aan mensen die op een natuurlijke manier verbindende leiders zijn. De ‘bassist’ stelt zichzelf vragen als: “Wat kan ik doen om het totaal beter te maken?” Of “Hoe bouw ik een fundament waarop anderen kunnen excelleren?” Ze werken meestal in de schaduw en worden (te) weinig opgemerkt als talent; bovendien steken ze zelf niet zo gauw hun vinger op. De bassist moet je letterlijk op het podium zetten.

Leer in deze muzikale meet-up hoe jij als leider je organisatie in een duurzame ‘groove’ krijgt door de kwaliteiten van de bassist in te zetten.

Tijdsduur: 2 uur

Door: Gulian van Maanen – Trainer en consultant, Violet Falkenburg – Journalist en coach. In samenwerking met de ritmesectie van het “Jazz Orchestra of the Concertgebouw” (Frans van Geest - bas, Hans Vroomans - piano en Marcel Serierse - drums).

Ben jij klaar voor Futureproof Leadership?

Ga de uitdaging van Deep Learning bij de Baak aan en schrijf je in voor onze Leadership Experience, speciaal voor leidinggevenden: Stand Still. Be Wise.

Dinsdag 12 juni
11.30 - 20.00 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1
Driebergen

Prijs
Entree € 385,-
Inclusief btw
Food & drinks included

Inschrijven niet meer mogelijk

Bekijk hieronder de verschillende meet-ups. Naast de plenaire masterclass met Jan Rotmans kan je op de dag zelf een keuze maken binnen 2 rondes (PDF).

  • Teaser_purpose

    Atelier: Purpose

    Wat is jouw doel in het leven? Wat kun jij toevoegen aan je organisatie en hoe kun je jouw bijdrage vergroten en verduurzamen? Wij geven je handvatten. >

    Lees meer...

Scroll up