Empty Page Section

Wanneer je je inschrijft voor de Leadership Experience krijg je korting op een BrainCompass DNA ontwikkel-assessment. Er wordt dan vooraf aan het festival je eigen DNA assessment afgenomen en tijdens het festival onderga je een persoonlijk feedbackgesprek met een ervaren coach.

Recent (neuro)wetenschappelijk onderzoek laat zien dat wie je bent en wat je doet voortkomt uit hoe je brein de prikkels om je heen verwerkt en omzet in gedrag. Traditionele (ontwikkel)assessments richten zich uitsluitend op de invloed van je persoonlijkheid en soms professionele mindset. Uniek aan BrainCompass is dat zij aanvullend hierop ook je aangeboren eigenschappen en vroege ontwikkeling in kaart brengen. Om tot relevante inzichten over jezelf te komen is het belangrijk om te kijken hoe je je beweegt ten opzichte van anderen. Vanuit dat oogpunt krijg je je BrainCompass-resultaten dan ook niet teruggekoppeld als ‘goed’ of ‘fout’. Zij hebben jouw resultaten vergeleken met de resultaten van personen binnen dezelfde professionele context. Zo moet je jouw resultaten dan ook interpreteren: ze geven weer hoe jij je verhoudt tot jouw ‘peers’ binnen jouw vakgebied.

Wil je meer informatie over het DNA Assessment, klik dan op deze link van BrainCompass. Het assessment wordt van te voren afgenomen.

Heb je interesse in de combinatie van deelname aan Leadership Experience Stand Still - Be Wise, en afname van het DNA Assessment, stuur dan een mail naar ssbw@debaak.nl voor meer informatie.

Door: coaches van BrainCompass

Tijdsduur:Het coachinggesprek duurt 1,5 uur

Ben jij klaar voor Futureproof Leadership?

Ga de uitdaging van Deep Learning bij de Baak aan en schrijf je in voor onze Leadership Experience, speciaal voor leidinggevenden: Stand Still. Be Wise.

Dinsdag 12 juni
11.30 - 20.00 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1
Driebergen

Prijs
Entree € 385,-
Inclusief btw
Food & drinks included

Inschrijven niet meer mogelijk

Bekijk hieronder de verschillende meet-ups. Naast de plenaire masterclass met Jan Rotmans kan je op de dag zelf een keuze maken binnen 2 rondes (PDF).

  • Teaser_purpose

    Atelier: Purpose

    Wat is jouw doel in het leven? Wat kun jij toevoegen aan je organisatie en hoe kun je jouw bijdrage vergroten en verduurzamen? Wij geven je handvatten. >

    Lees meer...

Scroll up