Empty Page Section

De toekomst zal veel veranderingen met zich mee brengen op allerlei fronten: tempo, rollen, samenwerkingspartners en richting. Wat zijn jouw instinctieve neigingen, hoe werk je samen en hoe ga je om met veranderingen? Je lichaam vertelt het je.

In deze meet-up onderzoeken we hoe jij omgaat met leiden en volgen, met tempowisselingen, met chaos, met anderen op jouw pad en hoe jij gebruik maakt van je innerlijke kompas. Je onderzoekt de kwaliteit van lef: hoe reageer je op rollen die niet gedefinieerd zijn, hoe stuur je tegen de vermeende ‘zwaartekracht’ en gewoonten in, hoe kun je omgaan met ‘ik’ en ‘wij’, hoe handel je bij weerstand en tegenslag. Want deze competenties zijn nodig voor leiders van de toekomst. Dit is geen dansles in Argentijnse tango waar je mooi moet bewegen.

Tijdsduur: 2,5 uur

Door: Anita Verdonk - Trainer en coach bij de Baak, tango- en theater-deskundige, en Pieter van Gendt - Consultant en tango-deskundige

Ben jij klaar voor Futureproof Leadership?

Ga de uitdaging van Deep Learning bij de Baak aan en schrijf je in voor onze Leadership Experience, speciaal voor leidinggevenden: Stand Still. Be Wise.

 

Dinsdag 12 juni
11.30 - 20.00 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1
Driebergen

Prijs
Entree € 385,-
Inclusief btw
Food & drinks included

Inschrijven niet meer mogelijk

Bekijk hieronder de verschillende meet-ups. Naast de plenaire masterclass met Jan Rotmans kan je op de dag zelf een keuze maken binnen 2 rondes (PDF).

  • Teaser_purpose

    Atelier: Purpose

    Wat is jouw doel in het leven? Wat kun jij toevoegen aan je organisatie en hoe kun je jouw bijdrage vergroten en verduurzamen? Wij geven je handvatten. >

    Lees meer...

Scroll up