Empty Page Section

Met Laurentien van Oranje en Marcel Wintels

Welke verantwoordelijkheid heb jij als leider te nemen? Wat weerhoudt je daar nu van? In hoeverre sta jij open voor 'het nieuwe' en ga jij tot het uiterste? Laurentien van Oranje en Marcel Wintels delen hun eigen praktijkvoorbeelden, ethische dilemma’s, hun visie op hoe leren en ontwikkelen in de toekomst eruit zou moeten zien en wat de strategische uitgangspunten zijn voor een duurzame toekomst binnen de zeer complexe samenleving van dit moment. Een unieke kans om prinses Laurentien van Oranje en Marcel Wintels te ontmoeten, hun verhalen te horen en uitgedaagd te worden door hun ideeën en ervaringen. Niet zomaar een ontmoeting, maar vanuit een intieme setting en met diepgang. Tijdens deze sessie zal je niet alleen maar consumeren. We vragen je ook uit je comfortzone te komen en actief deel te nemen. Want daar gebeurt het echte leren. Ook voor ervaren leiders!

Tijdsduur: 2 uur

Door: Laurentien van Oranje - directeur Missing Chapter Foundation; en Marcel Wintels - directeur de Baak; onder begeleiding van Godfried IJsseling -senior trainer en coach bij de Baak

Ben jij klaar voor Futureproof Leadership?

Ga de uitdaging van Deep Learning bij de Baak aan en schrijf je in voor onze Leadership Experience, speciaal voor leidinggevenden: Stand Still. Be Wise.

Dinsdag 12 juni
11.30 - 20.00 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1
Driebergen

Prijs
Entree € 385,-
Inclusief btw
Food & drinks included

Inschrijven niet meer mogelijk

Bekijk hieronder de verschillende meet-ups. Naast de plenaire masterclass met Jan Rotmans kan je op de dag zelf een keuze maken binnen 2 rondes (PDF).

  • Teaser_purpose

    Atelier: Purpose

    Wat is jouw doel in het leven? Wat kun jij toevoegen aan je organisatie en hoe kun je jouw bijdrage vergroten en verduurzamen? Wij geven je handvatten. >

    Lees meer...

Scroll up