Empty Page Section

Deep Democracy is een innovatieve en zeer krachtige methode om besluiten met 100% draagvlak te bereiken. Anders dan in een meerderheidsdemocratie hebben zowel de meerderheid als de minderheid zeggenschap in het besluitvormingsproces. De technieken binnen dit model zorgen ervoor dat zoveel mogelijk stemmen in een groep hoorbaar worden. Doordat alle expertise en kennis van de totale groep gebundeld wordt, komen breed gedragen en duurzame beslissingen tot stand.

In deze workshop maak je kennis met Deep Democracy. We geven een je korte uitleg en daarna gaan we ermee aan de slag. We geven een demonstratie van Deep Democracy door gezamenlijk een vraag te beantwoorden die prangend is voor de deelnemers. Zo kun je zelf ervaren hoe de theorie werkt.

Tijdsduur: 1,5 uur

Door: Yonathan Keren – Trainer en coach en samenwerkingspartner Deep Democracy; en Caroline van Frankenhuyzen – Associate trainer en coach bij de Baak

Ben jij klaar voor Futureproof Leadership?

Ga de uitdaging van Deep Learning bij de Baak aan en schrijf je in voor onze Leadership Experience, speciaal voor leidinggevenden: Stand Still. Be Wise.

Dinsdag 12 juni
11.30 - 20.00 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1
Driebergen

Prijs
Entree € 385,-
Inclusief btw
Food & drinks included

Inschrijven niet meer mogelijk

Bekijk hieronder de verschillende meet-ups. Naast de plenaire masterclass met Jan Rotmans kan je op de dag zelf een keuze maken binnen 2 rondes (PDF).

  • Teaser_purpose

    Atelier: Purpose

    Wat is jouw doel in het leven? Wat kun jij toevoegen aan je organisatie en hoe kun je jouw bijdrage vergroten en verduurzamen? Wij geven je handvatten. >

    Lees meer...

Scroll up