Empty Page Section

Een confronterende lezing waarin Bert Mulder je op een hoog tempo wijst op de situatie zoals de wereld er nu voor staat. Je wist het misschien al wel, maar nu kan je er niet meer omheen. Er moet niet zomaar wat veranderen. Er is ‘deep transformation’ nodig!

Je maakt kennis met de 5 kerndilemma’s die spelen in de wereld van leiders van nu. Vervolgens bespreken we de beperkingen van de aanpak waarop we voor deze dilemma's oplossingen proberen te vinden. Je komt tot het inzicht dat alleen jij vanuit ‘Presencing’ in staat bent om te komen tot een compleet nieuwe aanpak om de uitdagingen van nu aan te gaan, samen met de mensen in jouw organisatie.

Tijdsduur: 1,5 uur

Door: Bert Mulder - Trainer en adviseur bij de Baak, senior strategist, associate professor Information - Technology and Society at the Haagse Hogeschool, voormalig Informatie adviseur van de Tweede Kamer

Ben jij klaar voor Futureproof Leadership?

Ga de uitdaging van Deep Learning bij de Baak aan en schrijf je in voor onze Leadership Experience, speciaal voor leidinggevenden: Stand Still. Be Wise.

Dinsdag 12 juni
11.30 - 20.00 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1
Driebergen

Prijs
Entree € 385,-
Inclusief btw
Food & drinks included

Inschrijven niet meer mogelijk

Bekijk hieronder de verschillende meet-ups. Naast de plenaire masterclass met Jan Rotmans kan je op de dag zelf een keuze maken binnen 2 rondes (PDF).

  • Teaser_purpose

    Atelier: Purpose

    Wat is jouw doel in het leven? Wat kun jij toevoegen aan je organisatie en hoe kun je jouw bijdrage vergroten en verduurzamen? Wij geven je handvatten. >

    Lees meer...

Scroll up