Empty Page Section

Ook al ‘zien’ we het soms niet, organisaties en leiderschap zijn altijd aan waarden gebonden. Waarden zijn de grondslag van ons gedrag. Er zijn inmiddels flink wat hulpmiddelen waarmee waarden zichtbaar kunnen worden gemaakt.

In deze meet-up onderzoek je je eigen waarden en relateer je die aan de waarden van anderen in je team of in de organisatie. We gebruiken het Ikigai-model en combineren dat met enkele testen. Daarna gaan we met elkaar in gesprek over hoe deze waarden van invloed zijn op jouw leiderschapsgedrag. En omdat de verbeelding aan de macht is, gieten we onze waarden in Poëtische Manifesten en Beeld Statements. Het staat je vrij om het instrument na de workshop te gebruiken waar je maar wil!

Tijdsduur: 1,5 uur

Door: Jules Koster – Trainer en adviseur innovatie bij de Baak, en Bernet Ragetli – Illustrator, innovatie adviseur, grafisch designer

Ben jij klaar voor Futureproof Leadership?

Ga de uitdaging van Deep Learning bij de Baak aan en schrijf je in voor onze Leadership Experience, speciaal voor leidinggevenden: Stand Still. Be Wise.

Dinsdag 12 juni
11.30 - 20.00 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1
Driebergen

Prijs
Entree € 385,-
Inclusief btw
Food & drinks included

Inschrijven niet meer mogelijk

Bekijk hieronder de verschillende meet-ups. Naast de plenaire masterclass met Jan Rotmans kan je op de dag zelf een keuze maken binnen 2 rondes (PDF).

  • Teaser_purpose

    Atelier: Purpose

    Wat is jouw doel in het leven? Wat kun jij toevoegen aan je organisatie en hoe kun je jouw bijdrage vergroten en verduurzamen? Wij geven je handvatten. >

    Lees meer...

Scroll up