Empty Page Section

Veel mensen zoeken na drukke werkdagen de rust en ontspanning in de natuur. Dat is niet zomaar. Studies tonen aan dat wandelen in het bos een bijzonder heilzaam effect heeft op je gezondheid. De natuur is niet alleen heilzaam, maar kan ook als inspiratiebron dienen voor vraagstukken waar je mee worstelt.

In deze workshop gebruik je de natuur bij vragen waar je als leidinggevende mee worstelt. Met behulp van vier eenvoudige stappen onderzoek je een persoonlijke vraag waarbij je de natuur op Landgoed de Horst als spiegel gebruikt. Zo kom je tot nieuwe inzichten. Deze methode kun je altijd op elke andere (natuurlijke) plek gebruiken. Met de combinatie van cognitief (hoofd), intuïtie (hart) en actieve beweging (handen) doe je nieuwe inspiratie op waarbij je de natuur als persoonlijke coach gebruikt.

Tijdsduur: 1,5 uur

Door: Henk Eggink - Trainer bij de Baak

Ben jij klaar voor Futureproof Leadership?

Ga de uitdaging van Deep Learning bij de Baak aan en schrijf je in voor onze Leadership Experience, speciaal voor leidinggevenden: Stand Still. Be Wise.

Dinsdag 12 juni
11.30 - 20.00 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1
Driebergen

Prijs
Entree € 385,-
Inclusief btw
Food & drinks included

Inschrijven niet meer mogelijk

Bekijk hieronder de verschillende meet-ups. Naast de plenaire masterclass met Jan Rotmans kan je op de dag zelf een keuze maken binnen 2 rondes (PDF).

  • Teaser_purpose

    Atelier: Purpose

    Wat is jouw doel in het leven? Wat kun jij toevoegen aan je organisatie en hoe kun je jouw bijdrage vergroten en verduurzamen? Wij geven je handvatten. >

    Lees meer...

Scroll up