Empty Page Section

Waarom is juist in deze tijd van robotisering de menselijke factor cruciaal voor organisaties? De wereld van nu wordt ook wel als VUCA-wereld beschreven, waarmee de ‘volatility, uncertainty, complexity and ambiguity’ van processen en situaties bedoeld wordt. Bedrijfsprocessen worden minder voorspelbaar. Terwijl tegelijk robotisering en algoritmes de eenvoudige zaken in een stramien uitvoeren.

In deze workshop gaan we in op: wat zijn de kenmerken van de complexiteit waarin wij leven en werken? Welke rol speelt robotisering daarin? Wat is dat dan de meerwaarde van de menselijke factor? Wat voor leiderschap is er nodig om dit goed aan te sturen? Aan de hand van stellingen gaan we met elkaar in gesprek.

Tijdsduur: 1,5 uur

Door: Godfried IJsseling - Trainer en coach bij de Baak, auteur van: ‘Persoonlijke ontwikkeling - Echtheid in professionaliteit’, en ‘Weg van de eenvoud - Essentie als kompas voor organisaties’; en Martin Groenhuis - Inhoudelijk adviseur en programmamaker bij de Baak

Ben jij klaar voor Futureproof Leadership?

Ga de uitdaging van Deep Learning bij de Baak aan en schrijf je in voor onze Leadership Experience, speciaal voor leidinggevenden: Stand Still. Be Wise.

Dinsdag 12 juni
11.30 - 20.00 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1
Driebergen

Prijs
Entree € 385,-
Inclusief btw
Food & drinks included

Inschrijven niet meer mogelijk

Bekijk hieronder de verschillende meet-ups. Naast de plenaire masterclass met Jan Rotmans kan je op de dag zelf een keuze maken binnen 2 rondes (PDF).

  • Teaser_purpose

    Atelier: Purpose

    Wat is jouw doel in het leven? Wat kun jij toevoegen aan je organisatie en hoe kun je jouw bijdrage vergroten en verduurzamen? Wij geven je handvatten. >

    Lees meer...

Scroll up