Empty Page Section

Na de bekendheid van neuro-marketing doet nu ook de neuro-economie zijn intrede. Hierin wordt leiderschap binnen de complexe samenleving en de manier waarop organisaties functioneren en succesvol zijn, in verband gebracht met het functioneren van ons brein. Dit wetenschappelijke onderzoeksgebied biedt een schat aan informatie over de manier waarop we onszelf en anderen kunnen aansturen, managen en ontwikkelen.

Ons brein blijkt ons onbewust meer te domineren dan we denken in de dagelijkse keuzes die we maken. In deze workshop ontdek je wat de meest recente inzichten zijn uit de neurowetenschappen, zodat je ook al iets leert over je eigen brein. Je ervaart de werking van professional empowerment met behulp van de 4 fasen van talentontwikkeling van het brein.

Tijdsduur: 1,5 uur

Door: Caroline van Frankenhuyzen - Associate trainer en coach bij de Baak; en Wouter van den Berg - PhD, Neuro-economist, wetenschappelijk onderzoeker, mede-oprichter BrainCompass

Ben jij klaar voor Futureproof Leadership?

Ga de uitdaging van Deep Learning bij de Baak aan en schrijf je in voor onze Leadership Experience, speciaal voor leidinggevenden: Stand Still. Be Wise.

Dinsdag 12 juni
11.30 - 20.00 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1
Driebergen

Prijs
Entree € 385,-
Inclusief btw
Food & drinks included

Inschrijven niet meer mogelijk

Bekijk hieronder de verschillende meet-ups. Naast de plenaire masterclass met Jan Rotmans kan je op de dag zelf een keuze maken binnen 2 rondes (PDF).

  • Teaser_purpose

    Atelier: Purpose

    Wat is jouw doel in het leven? Wat kun jij toevoegen aan je organisatie en hoe kun je jouw bijdrage vergroten en verduurzamen? Wij geven je handvatten. >

    Lees meer...

Scroll up