Empty Page Section

Met Studio Zeitgeist en Farid Tabarki

Liquid Leadership is een concept waarin we met een nieuwe lens kijken naar de manier waarop mensen in onderlinge verbanden snel complexe problemen kunnen oplossen. Hierbij gaan we er van uit dat leiderschap een capaciteit is van teams die niet hiërarchisch functioneren. Iedereen is een leider zodra je leiderschap invult als het innemen van wisselende rollen binnen wisselende teams.

In deze meet-up krijg je een uitdaging via Transformation Playground van Studio Zeitgeist. In groepen moet je een probleem oplossen via een aangereikte methode. Zo krijg je een tool in handen om met een groep puzzels op te lossen. Je verwerft zelfinzicht in je persoonlijke zwaktes en je ontdekt kansen op het gebied van jouw persoonlijke leiderschap. Alles bij elkaar krijg je een nieuw perspectief op leiderschap en de vloeibare samenleving, rijkelijk voorzien van inzichten en voorbeelden.

Tijdsduur: 1,5 uur

Door: trainers van Studio Zeitgeist met de kick-off, inhoudelijke uitwisseling en plenaire wrap-up door tijdgeestonderzoeker Farid Tabarki.

Ben jij klaar voor Futureproof Leadership?

Ga de uitdaging van Deep Learning bij de Baak aan en schrijf je in voor onze Leadership Experience, speciaal voor leidinggevenden: Stand Still. Be Wise.

Dinsdag 12 juni
11.30 - 20.00 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1
Driebergen

Prijs
Entree € 385,-
Inclusief btw
Food & drinks included

Inschrijven niet meer mogelijk

Bekijk hieronder de verschillende meet-ups. Naast de plenaire masterclass met Jan Rotmans kan je op de dag zelf een keuze maken binnen 2 rondes (PDF).

  • Teaser_purpose

    Atelier: Purpose

    Wat is jouw doel in het leven? Wat kun jij toevoegen aan je organisatie en hoe kun je jouw bijdrage vergroten en verduurzamen? Wij geven je handvatten. >

    Lees meer...

Scroll up