Empty Page Section

De oorzaak van grote maatschappelijke en economische vraagstukken ligt ten diepste in onszelf! Wetenschapper en professor Jan Rotmans geeft ons de opdracht om het stuur in eigen hand te nemen omtrent de onvrede over de wereld, waarin systemen en cijfers belangrijker zijn geworden dan mensen. Want wijzelf hebben die systemen gebouwd en kunnen het tij nu ook zelf keren. Simpelweg omdat wij het systeem zijn! Transformatie in organisaties gebeurt niet via regels of procedures, het begint bij de transformatie van jou als leider zelf! Het vraagt moed, lef, leiderschap en vertrouwen om te komen tot diepgaande verandering.

Tijdens deze masterclass vertelt Jan Rotmans uitgebreid over zijn visie op ‘futureproof leadership’ en zoekt Sabrina Oudega de verdieping op met alle aanwezigen om zo te komen tot een echte omwenteling in jezelf. Een omwenteling die direct merkbaar gaat zijn voor je omgeving!

Tijdsduur: 2 uur

Door: Professor Jan Rotmans - Professor in Sustainability Transistions at Drift – Erasmus University Rotterdam, voorzitter Stichting Urgenda, auteur van onder andere zijn nieuwste boek ‘De Omwenteling’en Sabrina Oudega - Trainer en coach bij de Baak

Ben jij klaar voor Futureproof Leadership?

Ga de uitdaging van Deep Learning bij de Baak aan en schrijf je in voor onze Leadership Experience, speciaal voor leidinggevenden: Stand Still. Be Wise.

Dinsdag 12 juni
11.30 - 20.00 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1
Driebergen

Prijs
Entree € 385,-
Inclusief btw
Food & drinks included

Inschrijven niet meer mogelijk

Bekijk hieronder de verschillende meet-ups. Naast de plenaire masterclass met Jan Rotmans kan je op de dag zelf een keuze maken binnen 2 rondes (PDF).

  • Teaser_purpose

    Atelier: Purpose

    Wat is jouw doel in het leven? Wat kun jij toevoegen aan je organisatie en hoe kun je jouw bijdrage vergroten en verduurzamen? Wij geven je handvatten. >

    Lees meer...

Scroll up