Empty Page Section

Verandering en wendbaarheid kan alleen zinvol en stevig zijn als er een oorspronkelijke (lees: ‘persoonlijke’) inspiratie aan ten grondslag ligt. Anders wordt het richtingloos. Als leider is het daarom de uitdaging om trouw te blijven aan jezelf en wat jou inspireert. Dat vraagt inzicht in je ‘eigen waarheid’ en die kun je rechtstreeks ervaren via transformerende klanken. Je gebruikt daarbij je eigen spreekbuis; je stem en je lijf. Zo kun je afstemmen op je buikgevoel, in het hier en nu, en bereik je transformatie en creatie van binnenuit.

In deze workshop laten we je kennismaken met transformerende klanken en ervaar je hoe je met jouw bewegingen een groep kunt leiden en dirigeren. De workshop wordt gegeven door een ervaren dirigent.

Tijdsduur: 2 uur

Door: Ronald Becker - Trainer en coach bij de Baak, dirigent en zanger Utrechts Conservatorium

Ben jij klaar voor Futureproof Leadership?

Ga de uitdaging van Deep Learning bij de Baak aan en schrijf je in voor onze Leadership Experience, speciaal voor leidinggevenden: Stand Still. Be Wise.

Dinsdag 12 juni
11.30 - 20.00 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1
Driebergen

Prijs
Entree € 385,-
Inclusief btw
Food & drinks included

Inschrijven niet meer mogelijk

Bekijk hieronder de verschillende meet-ups. Naast de plenaire masterclass met Jan Rotmans kan je op de dag zelf een keuze maken binnen 2 rondes (PDF).

  • Teaser_purpose

    Atelier: Purpose

    Wat is jouw doel in het leven? Wat kun jij toevoegen aan je organisatie en hoe kun je jouw bijdrage vergroten en verduurzamen? Wij geven je handvatten. >

    Lees meer...

Scroll up