Empty Page Section

Als we geconfronteerd worden met onoverzichtelijkheid zijn we geneigd te zoeken naar houvast. Dan luisteren we graag naar mensen die weten hoe het zit. Dat geeft duidelijkheid. Maar als de complexiteit zo groot is dat niemand het kan weten en we bedremmeld oriënterend zoeken, dan aarzelen we.

Aarzeling markeert een drempel tussen actie en passiviteit die een ‘tussenruimte’ opent van pure creatiekracht en mogelijkheid. Een tussengebied waarvoor we bang zijn. Een no go zone. In deze workshop onderzoeken we de vruchtbare potentialiteit van de tussenruimte.

Wat betekent dat voor mij en hoe geef ik daar leiding aan.

Een meet-up waarin de ogenschijnlijk aantrekkelijke eenduidigheid vervangen wordt door een gelaagde en meerduidige zoektocht. Een subtiel interactief proces, waarin we speling zoeken met taal en de kracht van jouw eigen taal onderzoeken.

Duur: 1,5 uur

Door: Peter van Hekke - Adviseur, docent en onderzoeker, Lectoraat Change Management bij de Haagse school; en Martin Groenhuis - Inhoudelijk adviseur en programmamaker bij de Baak

Ben jij klaar voor Futureproof Leadership?

Ga de uitdaging van Deep Learning bij de Baak aan en schrijf je in voor onze Leadership Experience, speciaal voor leidinggevenden: Stand Still. Be Wise.

Dinsdag 12 juni
11.30 - 20.00 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1
Driebergen

Prijs
Entree € 385,-
Inclusief btw
Food & drinks included

Inschrijven niet meer mogelijk

Bekijk hieronder de verschillende meet-ups. Naast de plenaire masterclass met Jan Rotmans kan je op de dag zelf een keuze maken binnen 2 rondes (PDF).

  • Teaser_purpose

    Atelier: Purpose

    Wat is jouw doel in het leven? Wat kun jij toevoegen aan je organisatie en hoe kun je jouw bijdrage vergroten en verduurzamen? Wij geven je handvatten. >

    Lees meer...

Scroll up