Empty Page Section

Een terugkerend ritueel in wijsheidstradities is het zoeken naar je doel in het leven, met de focus op: ‘Wat kom je toevoegen aan de gemeenschap?’ Deze zoektocht wordt ondernomen om bijvoorbeeld de transformatie van kind naar volwassenheid door te maken. Voor het overleven van de ‘stam’ is het noodzakelijk om te gaan geven in plaats van te nemen. Een gemeenschap met consumerende mensen heeft vanuit dat oogpunt geen bestaansreden.

In onze westerse samenleving kennen we veel minder expliciet dit soort overgangsrituelen. We zijn onszelf minder bewust van wat we komen brengen en soms is het ontvangen belangrijker. Dit is jammer, want organisaties en leiders die zich bewust zijn van wat zij komen toevoegen aan de samenleving zijn vaak succesvoller en duurzamer. In deze workshop leer je over jouw ‘purpose’ en geven wij jou handvatten hoe jij dit binnen je organisatie kan vergroten.

Tijdsduur: 1,5 uur

Door: Michiel Res - Trainer en coach bij de Baak; en Thieu Besselink - Adviseur bij de Baak, PhD, Interdisciplinary: New leadership and authority, Assistant Professor Utrecht School of Governance

Ben jij klaar voor Futureproof Leadership?

Ga de uitdaging van Deep Learning bij de Baak aan en schrijf je in voor onze Leadership Experience, speciaal voor leidinggevenden: Stand Still. Be Wise.

Dinsdag 12 juni
11.30 - 20.00 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1
Driebergen

Prijs
Entree € 385,-
Inclusief btw
Food & drinks included

Inschrijven niet meer mogelijk

Bekijk hieronder de verschillende meet-ups. Naast de plenaire masterclass met Jan Rotmans kan je op de dag zelf een keuze maken binnen 2 rondes (PDF).

  • Teaser_purpose

    Atelier: Purpose

    Wat is jouw doel in het leven? Wat kun jij toevoegen aan je organisatie en hoe kun je jouw bijdrage vergroten en verduurzamen? Wij geven je handvatten. >

    Lees meer...

Scroll up