Empty Page Section

Binnen iedere samenwerking is er een zekere afhankelijkheidsrelatie. Soms gaat dit moeiteloos en andere keren ‘knarst’ het. Hoe signaleer je dat dit laatste gebeurt, en hoe kun je (alsnog) aansluiting vinden of positie kiezen?

Steeds vaker zullen leidinggevenden en professionals samenwerken in ‘fluïde communities’. Dit zijn werkverbanden waarbij los van de bestaande, formele functies, leiden en volgen bijna hetzelfde is: ‘Wie het weet mag het zeggen’. In deze situatie moet je als leider goed om kunnen gaan met beweeglijkheid, onzekerheid, complexiteit en met meerduidigheid (aspecten van de ‘VUCA’ wereld).

In deze workshop leer je met ervaringsgerichte oefeningen positie in te nemen en om op een voor jou passende wijze aan te sluiten bij anderen. Leidinggeven vraagt om ècht oog te hebben voor wat de ander in beweging brengt en het vraagt om creativiteit en wendbaarheid. Het belangrijkste is natuurlijk om daar vervolgens concreet iets mee te doen. Want zo behaal je met behoud van een goede relatie en met werkplezier betere resultaten.

Tijdsduur: 1,5 uur

Door: Joop van den Beuken - Associate trainer en coach bij de Baak, auteur van meerdere boeken en artikelen op het gebied van coaching; en Jacqueline Bustraan - Onderwijsdeskundige, trainer en onderzoeker bij het Leids Universitair Medisch Centrum

Ben jij klaar voor Futureproof Leadership?

Ga de uitdaging van Deep Learning bij de Baak aan en schrijf je in voor onze Leadership Experience, speciaal voor leidinggevenden: Stand Still. Be Wise.

Dinsdag 12 juni
11.30 - 20.00 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1
Driebergen

Prijs
Entree € 385,-
Inclusief btw
Food & drinks included

Inschrijven niet meer mogelijk

Bekijk hieronder de verschillende meet-ups. Naast de plenaire masterclass met Jan Rotmans kan je op de dag zelf een keuze maken binnen 2 rondes (PDF).

  • Teaser_purpose

    Atelier: Purpose

    Wat is jouw doel in het leven? Wat kun jij toevoegen aan je organisatie en hoe kun je jouw bijdrage vergroten en verduurzamen? Wij geven je handvatten. >

    Lees meer...

Scroll up