Empty Page Section

Veel werk vandaag de dag staat in het teken van strijd. Het is vaak een gevecht tegen de klok, tegen deadlines, tegen stress, tegen de concurrentie, tegen vijandige overname, tegen collega’s en aandeelhouders, tegen technologische trends, tegen opgelegde en soms zinloze verandering of regelgeving.

Hoe ga je hier mee om? Alleen door je met je kern en je diepe waarden te verbinden kun je autonoom en authentiek leiding geven aan jezelf en aan anderen en overeind blijven in een doordraaiende wereld, waarin amper nog ruimte lijkt te zijn voor echte ontspanning, verbinding, diepgang, subtiliteit, respect en reflectie. Er is een nieuwe balans nodig tussen materie en geest, tussen technologie en mens, tussen materialistisch kapitalisme en wijsheid, tussen mens en natuur. Het is aan de future leaders om daarvoor op te staan.

Binnen de metafoor van de vechtkunst onderzoeken we in deze actieve, ervaringsgerichte workshop vragen zoals: ‘Wat drijft je?’, ‘Wat beweegt je in je dynamiek met anderen?’, en ‘Wat inspireert je en geeft je richting?’. Vanuit actie en beweging werken we in 3 stappen terug naar de bron: rust, stilte, harmonie, helder bewustzijn. Door te doen ervaar je, door te vertragen voel je, door stil te staan ga je helder zien wat essentieel voor je is en kom je in je centrum. Het is een workshop in het spanningsveld tussen vechtkunst en meditatie.

Tijdsduur: 2 uur

Door: Ewoud Westbroek - Trainer, therapeut en vechtsport-deskundige bij de Baak

Ben jij klaar voor Futureproof Leadership?

Ga de uitdaging van Deep Learning bij de Baak aan en schrijf je in voor onze Leadership Experience, speciaal voor leidinggevenden: Stand Still. Be Wise.

Dinsdag 12 juni
11.30 - 20.00 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1
Driebergen

Prijs
Entree € 385,-
Inclusief btw
Food & drinks included

Inschrijven niet meer mogelijk

Bekijk hieronder de verschillende meet-ups. Naast de plenaire masterclass met Jan Rotmans kan je op de dag zelf een keuze maken binnen 2 rondes (PDF).

  • Teaser_purpose

    Atelier: Purpose

    Wat is jouw doel in het leven? Wat kun jij toevoegen aan je organisatie en hoe kun je jouw bijdrage vergroten en verduurzamen? Wij geven je handvatten. >

    Lees meer...

Scroll up