Empty Page Section

Misschien ken je het wel; het gevoel dat je geleefd wordt, dat je van het ene in het andere rolt: vergaderingen, reorganisaties, familie aangelegenheden, andere belangrijke zaken, leuke afspraken, en zelfs ingeplande tijd voor jezelf. Je hebt een druk, vol en interessant leven, maar toch bevredigt het je niet. Je bent misschien vaak moe en je weet niet meer hoe of waarom je het allemaal wilt. Stoppen lijkt zo makkelijk, maar is dat vaak niet. Het is alsof je in een sneltrein zit waar je niet uit kunt.

In deze workshop spreken we je vermogen aan om te stoppen. Niet groots zoals stoppen met je baan, je project of je relatie. Nee, allereerst een stoppen in jezelf. Stoppen met doorgaan. Klein en subtiel. De tijd nemen voor ‘stilstaan bij’. Je gaat dan ervaren wat er werkelijk gaande is, je krijgt inzicht in de patronen die jou in de weg zitten. Door opnieuw naar jezelf te kijken, ontstaat er ruimte om opnieuw keuzes te maken. Je komt weer in de flow. Je energie gaat weer stromen.

Tijdsduur: 2,5 uur

Door: May Ing Tan - Trainer en coach bij de Baak en Renee Merx - Trainer en coach bij de Baak

Ben jij klaar voor Futureproof Leadership?

Ga de uitdaging van Deep Learning bij de Baak aan en schrijf je in voor onze Leadership Experience, speciaal voor leidinggevenden: Stand Still. Be Wise.

Dinsdag 12 juni
11.30 - 20.00 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1
Driebergen

Prijs
Entree € 385,-
Inclusief btw
Food & drinks included

Inschrijven niet meer mogelijk

Bekijk hieronder de verschillende meet-ups. Naast de plenaire masterclass met Jan Rotmans kan je op de dag zelf een keuze maken binnen 2 rondes (PDF).

  • Teaser_purpose

    Atelier: Purpose

    Wat is jouw doel in het leven? Wat kun jij toevoegen aan je organisatie en hoe kun je jouw bijdrage vergroten en verduurzamen? Wij geven je handvatten. >

    Lees meer...

Scroll up