Empty Page Section

Elk individu heeft een mannelijk en een vrouwelijke kracht. Het mannelijke is meer richting gevend en positie innemend en het vrouwelijk meer verbindend en faciliterend. Vaak spreken we of het mannelijk of het vrouwelijk in ons aan, waardoor we soms te hard of juist te zacht zijn. Leiderschap van de toekomst vraagt om in plaats van deze kwaliteiten te polariseren ze juist te verbinden.

In deze meet-up leer je de krachtige combinatie van beide krachten in te zetten in jouw leiderschap. Waardoor je als leider effectiever bent. Je hebt een uitgebreider handelingsrepertoire om met complexe vraagstukken en transities om te gaan. Je zult merken dat je ‘autonoom’ kunt zijn en tegelijkertijd in verbinding kunt blijven. Hierdoor hoef je minder te ‘duwen of te trekken’ en kun je gemakkelijker verschillen overbruggen. Zo transformeert je organisatie of team gemakkelijker naar een nieuwe vorm.

Tijdsduur: 1,5 uur

Door: Michiel Res - Trainer en coach bij de Baak en Sabine Alblas - Trainer en coach bij de Baak, Aura-Soma-therapeut

Ben jij klaar voor Futureproof Leadership?

Ga de uitdaging van Deep Learning bij de Baak aan en schrijf je in voor onze Leadership Experience, speciaal voor leidinggevenden: Stand Still. Be Wise.

Dinsdag 12 juni
11.30 - 20.00 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1
Driebergen

Prijs
Entree € 385,-
Inclusief btw
Food & drinks included

Inschrijven niet meer mogelijk

Bekijk hieronder de verschillende meet-ups. Naast de plenaire masterclass met Jan Rotmans kan je op de dag zelf een keuze maken binnen 2 rondes (PDF).

  • Teaser_purpose

    Atelier: Purpose

    Wat is jouw doel in het leven? Wat kun jij toevoegen aan je organisatie en hoe kun je jouw bijdrage vergroten en verduurzamen? Wij geven je handvatten. >

    Lees meer...

Scroll up