Empty Page Section

Binnen organisaties spelen de onderstroom en de bovenstroom een rol. De onderstroom staat voor het denken (hoofd) en het voelen (hart). De bovenstroom (handen) staat voor handelen en doen. Een krachtig leider geeft vanuit de onderstroom vorm aan de bovenstroom. De basisvaardigheid die hierbij hoort is die van het afstemmen. Alleen door af te stemmen op jezelf kun je afstemmen op de ander en de omgeving en kun je wendbaar worden. Dat is makkelijk gezegd, maar blijkt vaak lastig om te doen. Het kan spannend zijn om je volledig op jezelf te richten en je daarna te verbinden met de ander. Het vraagt vertrouwen en houvast om je eigen potentie te zien en van daaruit te handelen.

In deze meet-up zet je de eerste stappen in het afstemmen. Je leert hoe je verbinding maakt met jezelf. Je ervaart welk effect je aansluitend hebt op anderen. En wat anderen je bieden als vervolgens ook zij vanuit afstemming zich met jou verbinden.

Tijdsduur: 1,5 uur

Door: Lidwien Eggermont Associate trainer en coach bij de Baak, consultant.

Ben jij klaar voor Futureproof Leadership?

Ga de uitdaging van Deep Learning bij de Baak aan en schrijf je in voor onze Leadership Experience, speciaal voor leidinggevenden: Stand Still. Be Wise.

Dinsdag 12 juni
11.30 - 20.00 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1
Driebergen

Prijs
Entree € 385,-
Inclusief btw
Food & drinks included

Inschrijven niet meer mogelijk

Bekijk hieronder de verschillende meet-ups. Naast de plenaire masterclass met Jan Rotmans kan je op de dag zelf een keuze maken binnen 2 rondes (PDF).

  • Teaser_purpose

    Atelier: Purpose

    Wat is jouw doel in het leven? Wat kun jij toevoegen aan je organisatie en hoe kun je jouw bijdrage vergroten en verduurzamen? Wij geven je handvatten. >

    Lees meer...

Scroll up