News Detail

Donderdag 3 december 2015 | Het zijn spannende tijden; de levenscyclus van businessmodellen wordt steeds korter, de digitalisering heeft de regels van het spel voorgoed veranderd en concurrentie komt uit onverwachte hoeken. De snelheid waarmee een organisatie kan reageren op de markt is bepalend voor de mate van succes. Maar hoe maakt u uw bedrijf weer wendbaar? Hoe zorgt u ervoor dat u, ondanks de waan van de dag, kansen ziet en pakt? En is uw team voldoende in staat om snel te schakelen?

event_gamechangers

Kom nu met een collega voor de prijs van 1!

GameChangers zijn (middel)grote bedrijven met een visionair strateeg aan het roer die met aantoonbaar succes de regels van het spel in hun branche of sector veranderd hebben. Ze zijn een voorbeeld van organisaties die kansen zien en ze succesvol weten te verzilveren. We zetten de beste vijf GameChangers van ons land voor u op het podium. Daarnaast twee inspirerende topkeynotes en drie interactieve masterclasses van de Baak die u helpen de opgedane inspiratie om te zetten in concrete stappen. Mis het niet en schrijf u vandaag nog in!

Keynotespeakers

Rik VeraRik Vera, Partner Nexxworks: 'Think move and inovate like a start-up', alleen dan kan uw bedrijf floreren in deze onzekere tijden.
Joris BeckersJoris Beckers, Founder en managing director PICNIC: 'Wij gaan de supermarktwereld op zijn kop zetten. Wij doen met boodschappen wat Zalando met mode heeft gedaan'.


Masterclasses

Het GameChangers Event staat garant voor inspiratie. Maar hoe vertaalt u die inspiratie nou concreet naar uw situatie en bedrijf? U heeft de keus uit 3 masterclasses die u helpen de inspiratie om te zetten naar concrete stappen waar u de volgende dag al mee aan de slag kunt.

#1. Masterclass 'Shift the system'

Jolanda van der VeenMaak van uw werknemers ondernemers. Wilt u ook continu scherp zijn en snel en slim in kunnen spelen op veranderende markten? Dan wordt het tijd dat u van uw werknemers ondernemers maakt. In deze masterclass leert u hoe u de betrokkenheid en intrinsieke motivatie van uw medewerkers hoog houdt. U ondervindt wat meer zelfsturing kan betekenen voor uw organisatie. De masterclass wordt gegeven door Jolanda van der Veen, program manager bij de Baak.

#2. Masterclass 'Let's play innovation'

Rutger SlumpZo maak je ruimte voor vernieuwing. Vernieuwing is mensenwerk. Het werk van mensen die zich niet klem laten zetten door verwachtingspatronen van anderen. Mensen die ondanks alle belangen, processen en risico's de ruimte maken om samen met anderen buitengewone dingen te doen. In deze workshop wordt u op actieve wijze bekend gemaakt met de spanningen, dilemma's en belemmerende patronen die u tegenkomt als u wilt vernieuwen. En u leert hoe u effectief ruimte kunt maken voor innovatie. Wees geen pion, maar een pionier. De masterclass wordt gegeven door Rutger Slump, consultant en innovator bij de Baak.

#3. Masterclass 'Vitaly is vital'

Martin HersmanHet geheim van vitaliteit. Om de regels van het spel te kunnen veranderen is vitaliteit van cruciaal belang. Vitale mensen en vitale organisaties zijn energiek, veerkrachtig en sterk. Zij zijn in staat goed te presteren en anderen te inspireren; belangrijke kwaliteiten in een wereld die steeds sneller verandert. In deze masterclass leert u het belang van een goede energiebalans. Met een betere balans in uw energie maakt u uw team(s) effectiever en maakt u het verschil voor uw organisatie. De masterclass annex inspiratiesessie wordt gegeven voor Martin Hersman, chief Vitaliteit en Energiemanagement bij de Baak.

3 redenen om er 3 december bij te zijn:

  • Laat u inspireren door prachtige ondernemers(verhalen)
  • Ontdek hun werkwijze en zie hoe zij zich op succesvolle wijze onderscheiden
  • Leer hoe u met uw bedrijf of afdeling de regels van het spel kunt veranderen

Bekijk de lijst met 50 genomineerden

Informatie

Datum: 3 december 
Tijd: 12.00 – 20.00 uur (incl. Walking Diner)

Voor meer informatie zie de website van Management Team. Bij vragen kunt u ook - bij voorkeur tijdens kantooruren - contact opnemen met Chéri Blommers, eventdesk van de Baak eventdesk@debaak.nl, tel. 0343-556100.

Locatie

Theater Maitland
Landgoed de Horst
De Horst 1
3971 KR Driebergen

Prijs
198,00

Over dit evenement

Datum - 03 dec 2015
Tijdstip - 12:00 - 20:00
Locatie - de Baak Driebergen

Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 198,00 p.p. incl. parkeren en garderobe.

In de samenwerking draagt Management Team zorg voor de organisatie achter gamechangers. Klik op de onderstaande button en ga direct naar de inschrijfpagina op de website van Management Team.

Inschrijven
Scroll up