News Detail

Woensdagavond 24 augustus | Late Lane Academy is een uniek avondseminar waarin prominente denkers, doeners en talentvolle kunstenaars hun visie, ervaringen, en uitdagingen delen rond het onderwerp ‘Samenspel’.

Late Lane Academy is bedoeld voor professionals en besluitvormers die te maken hebben met de moderne uitdagingen van nu rondom teamwerk en samenwerking tussen mensen, teams en organisaties.

We leven in een wereld waarin verandering vanzelfsprekend is en in hoog tempo plaatsvindt. Succesvol zijn die mensen, teams en organisaties die in staat zijn om snel, flexibel en relevant op deze veranderingen in te spelen. Samenwerking blijkt een belangrijke sleutel om dit te realiseren. Het gemak waarin mensen, teams en organisaties een samenspel weten te creëren met anderen. Maar het teamwerk van vroeger lijkt al lang niet meer op het samenspel van nu. Aantallen van samenwerkingen nemen toe, team samenstellingen wisselen sneller, hebben fluide grenzen en de complexiteit van vraagstukken is toegenomen.
Dit roept nieuwe uitdagingen en verschuivingen op zoals: van binnen naar buiten, van proces naar opgave en van leidinggeven 
naar gedeeld leiderschap. Ongetwijfeld kunnen we op het terrein van samenspel en teamwerk binnenkort een flinke storm verwachten. Alle reden om samenspel het onderwerp te maken van Late Lane Academy 2016.

Late Lane Academy vindt plaats op woensdag 24 augustus 2016 van 17.30 tot 22.45 uur inclusief Walking Dinner en afsluitende borrel in het Maitland Theater op Landgoed de Horst, Driebergen.

Kijk hier voor meer informatie en inschrijven.

Bekijk hier het pdf van de flyer.

Late Lane
Scroll up