Empty Page Section

Raak geïnspireerd door de masterclass van Dennis Karpes

Zo’n 19 jaar geleden belde Dennis Karpes zijn baas bij Levi Strauss met de boodschap: “Ik kom vandaag niet.“ In één dag zette Karpes een vooruitstrevend concept op papier: Dance4Life. Een volstrekt nieuwe manier om jongeren uit de hele wereld te wijzen op de gevaren van aids en hiv. Niet de zoveelste voorlichtingscampagne, maar een inhoudelijk energiek en educatief scholierenprogramma dat tieners raakt en uiteindelijk uitmondde in een dansfeest. Karpes wist wereldberoemde sterren en dj’s als Tiësto aan zich te binden.

Vanaf dat moment wilde hij alleen nog maar voor de inhoud gaan en inmiddels zet hij zich als bevlogen sociaal ondernemer in om grote wereldproblemen op een innovatieve manier te helpen oplossen. Karpes is hét voorbeeld van iemand die succesvol zijn droom najaagt en mensen weet te inspireren en activeren. Iemand die vanuit nieuwe inzichten, met respect voor wijsheden uit het verleden, werkt aan een duurzame toekomst.

Tijdens zijn masterclass neemt Karpes ons mee terug naar zijn eerste Eureka moment en de stappen die hij heeft gezet om mensen mee te krijgen. Maar hij zal ons bovenal inspireren met zijn nieuwe initiatief Raindance Project waarmee hij niet alleen de lokalen en de boeren, maar ook de NGO’s, bedrijfsleven en overheden wil activeren om land te herstellen en te vergroenen. “Dat ik alsnog een 2e Eureka moment mocht meemaken, is de verrassing van mijn leven. Vooral omdat ik denk dat dit zoveel groter gaat worden dan Dance4Life ooit is geweest.”

Een changemaker met een businessachtergrond die ‘think different’ als mantra heeft en voor zijn werk is geridderd en mooie titels heeft ontvangen zoals o.a. Young Global Leader.

Tijd: 1,5 uur
Door: Dennis Karpes - Sociaal ondernemer, stond aan de wieg van duurzaam kledingmerk Kuyichi, oprichter Dance4Life, Justdiggit en Raindance Project.

 

Event: Stand Still. Be Wise.
Dinsdag 18 juni
10.30 - 18.30 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1, Driebergen

Entree € 485,- 
Early Bird tot 18 april € 385,-
Prijzen incl. BTW
Max. 275 plaatsen

Schrijf je in

Workshops

Na de inspirerende masterclass van Dennis ga je zelf aan de slag. Bekijk hieronder de verschillende workshops. Je kunt er twee kiezen.

Schrijf je in

Scroll up