Empty Page Section

Workshop

Het is duidelijk dat leiderschap anders moet, we hebben zelfs een redelijk beeld van hoe het anders moet. Maar bij het ontwikkelen ervan lopen goede voornemens vaak aan tegen de harde realiteit.

Zo’n beetje alle groepen in een samenleving hebben leiders en volgers. Ook organisaties kennen een leiderschapsstructuur, maar het oude leiderschap van macht werkt niet meer in moderne organisaties. Om het beste uit mensen te halen heb je gezag nodig; mensen luisteren naar je omdat ze hier zelf voor kiezen. Het draait om natuurlijk leiderschap en gezag.

Wat maakt dat mensen leiderschap oppakken? Wat maakt dat mensen leiders volgen? De evolutie heeft ons brein toegerust voor leiden en volgen. Kennis van de (evolutionaire) psychologie van leiderschap leert ons waarom leiderschap vaak niet werkt en hoe we ons leiderschap kunnen versterken door aan te sluiten bij aangeboren gedrag.

In een interactieve lezing neemt Max je mee in de evolutionaire leiderschapstheorie. Vanuit de laatste wetenschappelijke inzichten en de meest extreme praktijk, leer je de principes van natuurlijk leiderschap. We gaan in op hoe deze vorm van leiderschap kan worden ontwikkeld en waar het door wordt gefrustreerd.

Tijd: 1,5 uur
Door: Max Wildschut - Psycholoog en expert op het gebied van menselijk gedrag in organisaties, onderzoeker, auteur, docent en consultant.

Event: Stand Still. Be Wise.
Dinsdag 18 juni
10.30 - 18.30 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1, Driebergen

Entree € 485,- 
Early Bird tot 18 april € 385,-
Prijzen incl. BTW
Max. 275 plaatsen

Schrijf je in

Workshops

Na de inspirerende masterclass van Dennis ga je zelf aan de slag. Bekijk hieronder de verschillende workshops. Je kunt er twee kiezen.

Schrijf je in

Scroll up