Polyfonisch Leiderschap

Empty Page Section

Workshop

We leven in een moderne, geglobaliseerde wereld waar diverse en polariserende geluiden naast elkaar bestaan. Niet alles daarvan komt overeen met je eigen waarden en mensbeelden. Hoe ga je als leider om met deze kakafonie die vaak tot Babylonische spraakverwarringen leidt?

In deze workshop gaan we dieper in op de manier waarop mensen Waarnemen, Waarderen en Waarmaken. Hoe we ook ons best doen, onze waarnemingen verlopen altijd via ons persoonlijke filter. We kleuren onze waarnemingen snel in met onze vaste ‘value set’. Hoe kun je los komen van vertrouwde, ingesleten patronen die vernieuwing in de weg staan? Hoe ga je om met meervoudigheid en diversiteit?

Aan de hand van verschillende concepten en ‘reframing’- oefeningen zetten we kunst en kunstwerken in om je te prikkelen tot anders kijken, beleven en doen. Je rekt jezelf op voor polyfonisch of meerstemmig leiderschap!

Tijd: 1,5 uur
Door: Caroline van der Linden en Jules Koster - Senior trainers bij de Baak

Event: Stand Still. Be Wise.
Dinsdag 18 juni
10.00 - 18.30 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1, Driebergen

Entree € 485,- incl. BTW
Beperkt aantal plaatsen

Koop nu je ticket

Workshops

Na de inspirerende masterclass van Dennis werk je aan je eigen skills. Bekijk hieronder de verschillende workshops. Je kunt er twee kiezen.
Let op: het aantal plaatsen per workshop is beperkt. Bij je ticket kies je direct je favoriete workshops, dan ben je zeker van je plek.

Koop nu je ticket

Scroll up