Empty Page Section

Workshop

Hoe we leven en wat we produceren heeft gevolgen voor de aarde en hoe we met elkaar omgaan. We wíllen wel oplossingen bedenken en beslissingen nemen die goed zijn voor de toekomst, maar we zitten soms vast in belangen van nu. Kinderen kunnen besluitvormers helpen. Volwassenen hebben meer kennis en ervaring, maar kinderen hebben creativiteit, verbeeldingskracht en het vermogen díe vragen te stellen die hen op een ander spoor kunnen zetten.

In de workshop ervaar je hoe Missing Chapter de verbeeldingskracht van kinderen inzet bij vraagstukken van organisaties zoals bijvoorbeeld de Baak. Missing Chapter neemt je mee in de kracht van de dialoog, over hoe besluitvormers de ideeën en standpunten van kinderen en toekomstige generaties mee kunnen laten tellen in beslissingen. Tot slot komt de noodzakelijkheid van intergenerationele dialogen voor een duurzame en gezonde toekomst aan bod.

In de eerste workshopronde zullen kinderen aanwezig zijn van de school waarmee de Baak een eigen Kinderraad-traject is ingegaan.

Tijd: 1,5 uur
Door: Marianne Dekker - Adviseur kind-inclusie Missing Chapter

Event: Stand Still. Be Wise.
Dinsdag 18 juni
10.30 - 18.30 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1, Driebergen

Entree € 485,- 
Early Bird tot 18 april € 385,-
Prijzen incl. BTW
Max. 275 plaatsen

Schrijf je in

Workshops

Na de inspirerende masterclass van Dennis ga je zelf aan de slag. Bekijk hieronder de verschillende workshops. Je kunt er twee kiezen.

Schrijf je in

Scroll up