Empty Page Section

Workshop

Als je vernieuwing wilt realiseren kun je het best klein beginnen, dat is bekend. Maar hoe veranker je vervolgens de beweging en schaal je op naar een grotere beweging en bereik je meer impact? Een belangrijke vraag, want onze samenleving stelt ons voor grote uitdagingen. Vraagstukken die vragen om vernieuwing over de grenzen van afdelingen, organisaties en landen heen.

Op dit moment loopt het onderzoek ‘Van kleine doorbraak naar grootschalige innovatie’. Dit onderzoek laat zien dat het aansturen op één centraal doel niet werkt. Het lijkt zaak om groepen te ondersteunen bij het werken aan wat zij belangrijk vinden.

In deze workshop hoor je meer over de belangrijkste inzichten uit het onderzoek. Die inzichten komen voort uit verhalen van uiteenlopende ‘beweging-makers’ in de context van bijvoorbeeld zorg, politie, showbusiness en industrie. Natuurlijk wisselen we ook eigen ervaringen en inzichten uit.

Tijd: 1,5 uur
Door: Suzanne Verdonschot – Wetenschapper, adviseur en docent. Kessels & Smit, The Learning Company

Event: Stand Still. Be Wise.
Dinsdag 18 juni
10.30 - 18.30 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1, Driebergen

Entree € 485,- 
Early Bird tot 18 april € 385,-
Prijzen incl. BTW
Max. 275 plaatsen

Schrijf je in

Workshops

Na de inspirerende masterclass van Dennis ga je zelf aan de slag. Bekijk hieronder de verschillende workshops. Je kunt er twee kiezen.

Schrijf je in

Scroll up