Empty Page Section

Workshop

Het indianenreservaat Standing Rock werd in 2016 wereldnieuws. De Sioux-indianen voerden actie tegen de aanleg van een oliepijplijn door hun land. Ze vreesden vervuiling van hun drinkwater door lekkende pijpleidingen en schending van heilige begraafplaatsen. Hun verzet kreeg bijval van duizenden indianen, veteranen, politici, milieuactivisten en Hollywood-acteurs. Hun boodschap vindt wereldwijd weerklank.

Was Standing Rock éénmalig? Of gaat de strijd door? Hoe vechten de indianen voor hun rechten en Moeder Aarde, zeker in tijden van Trump? Wat kunnen wij van hen leren als het gaat om veerkracht, duurzaamheid en leiderschap vanuit respect? En hoe zorgen zij al eeuwen voor een balans tussen natuur en milieu, en tussen man en vrouw? Wat is hun boodschap voor de wereld van morgen?
In deze workshop deelt Serv Wiemers een schat aan verhalen en verrassende inzichten opgedaan tijdens gesprekken met honderden indianen. Om in de goede stemming te komen – en als het rookalarm het toelaat – branden we sweetgrass. En: altijd al een bizon willen aaien?

Tijd: 1,5 uur
Door: Serv Wiemers - Schrijver en freelance diplomaat

Event: Stand Still. Be Wise.
Dinsdag 18 juni
10.30 - 18.30 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1, Driebergen

Entree € 485,- 
Early Bird tot 18 april € 385,-
Prijzen incl. BTW
Max. 275 plaatsen

Schrijf je in

Workshops

Na de inspirerende masterclass van Dennis ga je zelf aan de slag. Bekijk hieronder de verschillende workshops. Je kunt er twee kiezen.

Schrijf je in

Scroll up