Wat verbeeldingskracht je vertelt over jouw leiderschap

Empty Page Section

Workshop

Als leidinggevende wordt er veel van je verwacht. Je bent de hele dag druk, de waan van de dag regeert. Maar ligt wat je aan het eind van de dag hebt bereikt nog wel in lijn met wat jou drijft? Handel je vanuit jezelf, of vanuit wat de omgeving van jou vraagt? Wat borrelt er in jou? Welk vuurtje wil je aanwakkeren?

Zicht krijgen op je eigen verlangens is een belangrijke stap naar sterker persoonlijk leiderschap. Vooruitgaan begint met jezelf de rust gunnen om stil te staan. Eerst de blik naar binnen. Dan weer naar buiten.

In deze workshop gaan we je verbeeldingskracht aanspreken. Met logica kom je van a naar b, maar met verbeeldingskracht kom je overal, zoals Einstein al zei.

Elisabeth Greve vertelt hoe zij in haar fotografisch werk onderzoekt hoe zij door de zichtbare laag eraf te pellen, naar een voor haar voelbare kern komt. In haar werk zet zij haar eigen gedachten en gevoelens intuïtief om in een daarbij passend beeld. Ze daagt je uit om de essentie van jouw leiderschap via haar beelden te onderzoeken.

Wendel Greve nodigt je uit om je eigen beeld te creëren en er betekenis aan te geven. Je krijgt een perspectief van jou als (in)formeel leider en wat voor jou op dit moment van belang is als het gaat om leiderschap. Wat kun jij in jezelf aanspreken dat inspirerend werkt voor jezelf en (in)formeel leiders om je heen?

Tijd: 1,5 uur
Door: Wendel Greve - Organisatiepsycholoog en trainer bij de Baak van de training De Informele Leider, en Elisabeth Greve - Creatief fotograaf

Event: Stand Still. Be Wise.
Dinsdag 18 juni
10.00 - 18.30 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1, Driebergen

Entree € 485,- incl. BTW
Beperkt aantal plaatsen

Koop nu je ticket

Workshops

Na de inspirerende masterclass van Dennis werk je aan je eigen skills. Bekijk hieronder de verschillende workshops. Je kunt er twee kiezen.
Let op: het aantal plaatsen per workshop is beperkt. Bij je ticket kies je direct je favoriete workshops, dan ben je zeker van je plek.

Koop nu je ticket

Scroll up