Zen op de werkvloer

Empty Page Section

Workshop

Zen op de werkvloer is allang geen uitzondering meer. Van mediteren worden we kalm. Zen (mindfulness) zorgt voor geestelijke alertheid, innerlijke ruimte en verstilling. Zij zorgt voor meer psychologische flexibiliteit waardoor je beter met veranderingen en complexiteit kan omgaan.

Met Zen vergroot je drie kwaliteiten; Aandacht, Openheid en Betrokkenheid. Het bestaat uit eenvoudige meditatie- en ademtechnieken. Het leert je om ook in stressvolle omstandigheden te ontspannen en je aandacht te richten op wat nú aan de orde is. Het zorgt voor innerlijke kalmte, zelfinzicht en het vinden van je eigen koers.

In deze workshop maak je kennis met Zen. Je oefent met meditatietechniek en ervaart zelf de rust en energie die het oplevert. Ontdek welke effectieve gewoontes en inzichten je kunt halen uit de praktijk van Zen & Mindfulness en wat je er als leidinggevende mee kunt in je werk.

Tijd: 1,5 uur
Door: Wouter Shinju Limmen – Trainer, coach, zenleraar en interim manager HRM

Event: Stand Still. Be Wise.
Dinsdag 18 juni
10.00 - 18.30 uur
Landgoed de Horst
De Horst 1, Driebergen

Entree € 485,- incl. BTW
Beperkt aantal plaatsen

Koop nu je ticket

Workshops

Na de inspirerende masterclass van Dennis werk je aan je eigen skills. Bekijk hieronder de verschillende workshops. Je kunt er twee kiezen.
Let op: het aantal plaatsen per workshop is beperkt. Bij je ticket kies je direct je favoriete workshops, dan ben je zeker van je plek.

Koop nu je ticket

Scroll up