News Detail

13 december 2015 | Amanti d'Arti presenteert i.s.m. Theater Maitland de voorstelling TANDEM met Liesbeth List en Annemarie Oster.

Liesbeth List, beroemd als Koningin van het Chanson, werd eveneens bekend door haar acteerwerk in diverse televisieproducties en films. Tijdens haar lange en indrukwekkende loopbaan vonden er vele cruciale ontmoetingen plaats. Herinneringen hieraan deelt zij met haar jeugdvriendin Annemarie Oster en vormen de basis van de voorstelling Tandem.

Voorstelling

Lief en leed, vallen en opstaan, humor en hartstocht, hoort u gepassioneerd gezongen door Liesbeth List en in korte humoristische verhalen beschreven en verteld door Annemarie Oster.

Twee hartsvriendinnen met gedeelde ervaringen, belevenissen en herinneringen, onder muzikale begeleiding van Liesbeth's vaste pianist Ton Snijders, eveneens bekend van de voorstelling ODE TO A DREAM die hij op 1 november tezamen met de andere leden van het LONESOME ORCHESTRA in Theater Maitland zal laten zien. Snijders is eveneens pianist van Frank Boeijen.

Peter van Benthem verzorgt de muzikale begeleiding op het gebied van zang en gitaar.

Enkele recensies:

"Liesbeth List is een sterke introverte persoonlijkheid met een enorme aanwezigheid, een minimum aan gebaren en daardoor een maximum aan kracht."
Wim Sonneveld

".. Geweldig ook om mee te maken dat Liesbeth List zo werd hergewaardeerd. Mensen braken de zaal voor haar af."
Hans Cornelissen

".. Er zijn voorbeelden genoeg van zangeressen die niets aan kwaliteit inboeten. Neem Liesbeth List. Die moet blijven zingen tot ze 120 jaar is"
Angela Groothuizen

De carrière van List, welke al ruim 40 jaar duurt, staat bol van successen:

1965 - de Europabeker 1970, 1995 - Edison LP ‘Liesbeth List zingt Jacques Brel’ en CD ‘List’. 2000 - Musical Award beste hoofdrol voor de musical ‘Piaf’. 2002 - Koninklijke onderscheiding Ridder in de orde van de Nederlandse Leeuw 2005 - ‘Officier in het legioen van eer’ (hoogste onderscheiding buitenlanders in Frankrijk)

Liesbeth List, geflankeerd door zanger/gitarist Peter van Benthem en pianist Ton Snijders.

Programma
18:00 - 19:30 uur  Diner en mogelijkheid voor Captain's Dinner met de artiesten (zonder Liesbeth List) 
19.30 - 20:00 uur Theater Maitland open 
20:00 - 21:00 uur Voorstelling 
21:00 - 21:15 uur Pauze 
21:15 - 22:00 uur Voorstelling 
22:00 uur Einde       

Theater Menu 

Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij in het restaurant van Landgoed de Horst naast het Theater Menu ook het Captains Dinner, waarbij u met de artiesten aan tafel gaat. Liesbeth List is hier niet bij aanwezig. Voor deze gelegenheid serveren wij Malse Maïskip-suprème, zacht gegaard in de oven met jus van sjalotjes en knoflook, geserveerd met gemarineerde knolselderij, dragon en winterpeen met knapperige aardappelwedges met rozemarijn. Voor de vegetariërs serveren wij Gegaarde couscous in kerriebouillon, met venkel, paprika, courgette en krokante gemarineerde quorn en een saus van komijn en olijven. Daarnaast olijvenbroodjes met tapenade en pesto en een frisse rauwkostsalade met groentenchipjes en nootjes. Als dessert serveren wij een mango bavaroise met chutney van mango en mint, en cassis sorbet.

Theater Menu € 25,00 p.p incl. 1 drankje en kopje koffie/thee

Kaarten

Kaarten voor de voorstelling zijn beschikbaar vanaf € 25,-. Dit is inclusief gratis parkeren, een pauzedrankje en garderobe. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een 2-gangen Theater Menu in ons restaurant, (inclusief 1 consumptie en koffie/thee na). 
Voorstelling € 25,00 p.p.
Theater Menu € 25,00 p.p.
Te bestellen online via de rode inschrijfbutton. Na ontvangst van betaling krijgt u de tickets en de routebeschrijving per email toegestuurd.

Informatie

Bij vragen of wanneer u niet over de mogelijkheid beschikt om online de tickets te bestellen, kunt u - bij voorkeur tijdens kantooruren - contact opnemen met Amanti d'Arti (Eveline Roskott) tel. 06-52032019 of mail amantidarti@live.nl. Of met de eventdesk van de Baak eventdesk@debaak.nl, tel. 0343-556100.

Locatie

Theater Maitland
Landgoed de Horst
De Horst 1
3971 KR Driebergen

Prijs
Vanaf € 25,00

Over dit evenement

Datum
13 dec 2015
Tijdstip
20:00 - 23:00
Locatie
de Baak Driebergen
Inschrijven
Scroll up