News Detail

25 oktober 2015 | Theater Maitland presenteert met veel plezier de 'Liedjesshow' van het Zandkasteel.

“Dansen met het Zandkasteel” is een half uur durende liedjesshow met de nieuwste liedjes uit de TV serie. Er wordt veel gezongen en gedanst met Sassa, Toto en Koning Koos onder begeleiding van een presentator. Na de show is er uiteraard ruimte voor een Meet & Greet, zodat de kinderen met Sassa, Toto en Koning Koos op de foto kunnen of gewoon even een handje kunnen schudden met deze kindersterren!

Zandkasteel

Het Zandkasteel is een TV programma dat dagelijks te zien is op Z@ppelin. Zowel het programma als de voorstelling staan in teken van Koning Koos, Sassa en Toto, die samen in het Zandkasteel wonen. Bewegen en gezond eten zijn belangrijke thema’s in het Zandkasteel en daarom zullen de hoofdrolspelers kinderen vaak bewegen tot meedoen!

Voorstelling

De liedjesshow begint om 14.30 uur en de voorstelling duurt ongeveer een half uur. Daarna is er een meet & greet en kunnen de kinderen met hun helden op de foto! Vergeet dus vooral niet uw camera mee te nemen! Het theater opent om 14.00 uur. De voorstelling van het Zandkasteel maakt deel uit van het cultuurprogramma van Theater Maitland. Voor de Baak, instituut voor leiderschap en ondernemerschap, vormen cultuur en natuur belangrijke aspecten van een inspirerende leeromgeving. De Baak organiseert daarom iedere maand bijzondere events in Theater Maitland op Landgoed de Horst. In oktober hebben we bewust voor een kindervoorstelling gekozen zodat families uit de regio samen met papa’s en mama’s en opa’s en oma’s kunnen genieten van deze voorstelling op ons landgoed in Driebergen.

Programma  
vanaf    12:30 uur Pannenkoeken eten
vanaf    14:00 uur Zaal open
14:30 - 15:00 uur  Voorstelling 
15:00 - 15:30 uur  Meet & Greet met Koning Koos, Sassa en Toto  

Pannenkoeken (optioneel)

Het is mogelijk om voorafgaand aan de voorstelling pannenkoeken te eten vanaf 12:30  uur in het restaurant van Landgoed de Horst. Voor de pannenkoeken serveren wij de volgende mogelijkheden:

  • Kinder pannenkoeken menu naturel: € 6,75 per kind incl. limonade en een ijsje 
  • Volwassen pannenkoeken menu naturel: € 8,25 p.p. incl. 1 consumptie (bier, wijn, fris)
  • Volwassen pannenkoeken menu hartig: (kaas, ham, spek) € 9,50 p.p. incl. 1 consumptie (bier, wijn, fris)

Verder zal er een buffet aanwezig zijn waarbij de kinderen hun pannenkoeken versieren met poedersuiker, kaneel, stroop en fruit.

Kaarten

  • Kaarten vanaf € 12,50 en zijn verkrijgbaar via online verkoop.
  • Voor kinderen tot 2 jaar: toegang gratis (op schoot) 
  • Voor kinderen vanaf 2 jaar: € 12,50 (incl. glaasje limonade tijdens de Meet & Greet) 
  • Voor volwassenen: € 14,50 (incl. 1 consumptie tijdens de Meet & Greet) 
  • Family ticket: € 45,00 (2 x ticket volwassenen, 2 x ticket kinderen, incl. 1 consumptie tijdens de Meet & Greet)

Informatie

Bij vragen of wanneer u niet over de mogelijkheid beschikt om online de tickets te bestellen, kunt u - bij voorkeur tijdens kantooruren - contact opnemen met de eventdesk van de Baak; eventdesk@debaak.nl, tel. 0343-556100.

Locatie

Theater Maitland

Landgoed de Horst

De Horst 1

3971 KR Driebergen

Prijs
Vanaf € 12,50

Over dit evenement

Datum
25 okt 2015
Tijdstip
14:30 - 16:30
Locatie
de Baak Driebergen
Inschrijven
Scroll up