News Detail

25 en 26 november Amsterdam | De Week van de Ondernemer. Al jarenlang het grootste en best gewaardeerde ondernemersevent van Nederland. In één dag wordt jij geïnspireerd door topcoaches en succesvolle ondernemers. Inspiratie die absoluut zal bijdragen aan jouw succes. Daarnaast wordt je onderdeel van een zeer waardevol ondernemersnetwerk. Waar je direct van profiteert.

Dit jaar staat de Week van de Ondernemer in het teken van ‘Futureproof Ondernemen’. Hoe verdien jij over vijf jaar jouw geld? Wat moet je doen om niet ingehaald te worden door concurrenten? Hoe wendbaar moet jouw organisatie zijn? Is jouw Business Model klaar voor de toekomst?

Tijdens het event krijg jij antwoord op deze vragen.

De Week van Ondernemer start met de Landelijke editie in Utrecht en doet daarna de volgende regio’s aan:

Locatie

Datum

Utrecht, Beatrix Theater  14, 15 en 16 april 2015 
Groningen, Martiniplaza  10 en 11 juni 2015 
Enschede, De Grolsch  24 en 25 juni 2015 
Veste Eindhoven, Evoluon  23 en 24 september 2015 
Rotterdam, Ahoy  14 en 15 oktober 2015 
Amsterdam, RAI  25 en 26 november 2015 

logo_week_van_de_ondernemer

De Baak is voor de derde keer op rij partner van het event en zorgt met een aantal andere partners voor invulling van het thema ‘Personeel’.

Medewerkers in een organisatie moeten flexibel zijn en up to date blijven; de snel veranderende economie vraagt steeds weer om andere kennis en vaardigheden. Het behoud van productiviteit en het voorkomen van uitval door ziekte of werkeloosheid is van groot belang. Investeren in gezonde, flexibele en betrokken medewerkers en deze laten excelleren is een must voor iedere ondernemer. Hoe je dit doet? Dat ontdek je op de Week van de Ondernemer ‘Personeel’.

25 november 14:00 uur
26 november om 13:00 uur - Inspiratiesessie: Masterclass 'Veranderend Leiderschap'


door Martin Hersman, Leiderschapsexpert en oud-schaatser

Als ondernemer zet je de lijnen uit binnen jouw bedrijf. Je hebt een visie, missie en focus. Je gaat voorop in de concurrentiestrijd. Maar hoe motiveer jij jouw medewerkers? Hoe wordt jij een inspirerend leider? Ontdek het in deze exclusieve masterclass van Martin Hersman.

Martin Hersman was als professioneel schaatser specialist op de 1500 meter. Na zijn topsportcarrière is hij werkzaam geweest als strategische marketeer bij KPN en bij Sanoma. Martin is gefascineerd door de dynamiek in organisaties en teams. Hij wil mensen op slimme wijze het maximale uit hun potentieel laten halen.

Tijdens deze sessie worden de resultaten van een exclusief onderzoek onder onze alumni met u gedeeld.

12:00 uur - Kennissessie Aansturen op Zelfsturing in jouw team

We leven in een tijd van complexe veranderingen, dat heeft ook impact op je organisatie. De omgeving en de organisatie vragen om een andere vorm van leiderschap. een stijl die recht doet aan de dilemma's van deze tijd. Ruimte nemen en geven. Sturen en loslaten. Hoe geef jij Leiding aan Zelfsturing? Je wilt meer eigenaarschap en verantwoordelijkheid in je team, meer zelfsturing. Wat vraagt dat van jou als leider? Wat betekent dat in de praktijk? Je wilt vakkennis, kwaliteiten en creativiteit maar benutten en samen bouwen aan de toekomst. Wat vraagt dit van het team en van jou als leider? Welke impact heeft dit op de rest van de organisatie en de klant?

Deze Kennissessie kun je in de middag bijwonen en wordt 25 november a.s. begeleid door Jolanda van der Veen en Michael Goedmans (Kinki Kappers) en 26 november a.s. door Berend van Aken en Michael Goemans (Kinki Kappers). Kijk voor meer informatie hier.

Activatiepoint en Adviestafels

Gedurende de dagen kun je op het ‘Personeelsplein’ (te vinden op de beursvloer) terecht bij het Duurzame Inzetbaarheid Activatiepoint. De Baak is hier aanwezig met een specialist op het gebied van Nieuw Leiderschap in combinatie met een ondernemer die geruime ervaring heeft op het gebied van dit thema en het reeds succesvol heeft toegepast. Meer weten? Kom langs en ga met hen in gesprek!

Inschrijven

Als de Baak relatie heb je de mogelijkheid om de Week van de Ondernemer kosteloos bij te wonen op de datum en regio waarop het jou uitkomt. Schrijf je in en je ontvangt van ons een bevestiging.

Impressie | Week van de Ondernemer

Week van de Ondernemer
Week van de Ondernemer
Week van de Ondernemer
Duur
2 dagen
Prijs
Kosteloos

Over dit evenement

Datum
25 nov 2015
Tijdstip
11:00 - 19:00
Locatie
Niet van toepassing
Inschrijven
Scroll up