Empty Page Section

Goed communiceren is een must  

Open, transparant en oprecht communiceren is een must in de huidige netwerk- en kenniseconomie. Klanten, stakeholders en leveranciers verwachten niet anders van organisaties waarmee ze zakendoen. Ook je collega's en medewerkers gaan graag de dialoog met je aan; samen zet je betere prestaties neer wanneer de onderlinge communicatie – en daardoor de werksfeer – open en eerlijk is. Communicatieve vaardigheden behoren tot de essentiële leiderschapskwaliteiten. Jouw manier van communiceren en luisteren bepaalt of je anderen meekrijgt in je verhaal.

Echte effectieve communicatie ontwikkel je bij de Baak

Hoe je communiceert, komt voort uit je persoonlijkheid én uit ingesleten gedrag. Merk je dat anderen hun ideeën beter voor het voetlicht brengen dan jij? Of dat onenigheid bij jou ontaardt in een conflict, terwijl een collega al snel tot een oplossing komt? Door je communicatiestijl te onderzoeken en je communicatievaardigheden aan te scherpen in een excellente communicatietraining, word je zichtbaarder voor anderen en voorkom je miscommunicatie. Effectief communiceren behoort tot de belangrijkste skills van professionals, adviseurs en managers en loopt als een rode draad door al onze trainingen. In plaats van een communicatietraining kun je dus ook kiezen voor een leiderschapstraining of een training persoonlijke ontwikkeling. Je ontwikkelt je communicatievaardigheden bij de Baak.

Advies nodig

 

Neem contact op met onze adviseurs via

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl

Gerelateerde trainingen

De trainingen van de Baak zijn specifiek ontworpen om een
impact te geven op verschillende niveaus.
 • Effectieve Persoonlijke Communicatie (EPC)

  Training

  Je hebt goede ideeën voor je organisatie. Je weet bovendien wie en wat je nodig hebt om die ideeën te realiseren. Nu is het zaak om jouw boodschap helder voor het voetlicht te brengen. En om daarbij over te komen zoals jij wilt en bent. Want duidelijke, authentieke communicatie vergroot jouw impact; je zult mensen sneller overtuigen, enthousiasmeren en meekrijgen. In de gerenommeerde training Effectieve Persoonlijke Communicatie ontdek en ontwikkel je jouw vermogen om persoonlijk, doelgericht en effectief te communiceren.

  Lees meer...

 • Authentiek Profileren en Netwerken (APN)

  Training

  Je hebt een verantwoordelijke, veeleisende baan. En de resultaten mogen er zijn, mede dankzij jouw ervaring en zorgvuldigheid. Maar toch knaagt er iets. Je krijgt soms te horen dat je ‘zichtbaarder’ zou mogen zijn; dat dit je organisatie en carrière zou helpen. Maar hoe doe je dat? De training Authentiek Profileren en Netwerken leert je hoe jij jouw kwaliteiten beter voor het voetlicht brengt. Hoe je jezelf authentiek profileert, dus zonder opschepperij. En hoe je je impact kunt vergroten door ‘jezelf te zijn’.

  Lees meer...

 • Communicatie met Impact! (COM)

  Training

  Ben je op zoek naar meer impact? Wil je in dit communicatieve tijdperk jouw boodschap effectiever leren overbrengen? En ook nog op een manier die bij jou past? Dan is de training Communicatie met Impact! iets voor jou. Je krijgt inzicht in hoe jouw communicatie werkt en hoe je met jouw kwaliteiten en stijl de interactie kunt versterken. Zo word je meer zichtbaar, krijg je mensen makkelijker mee en ben je in staat om jouw sterke communicatieve kwaliteiten bewust in te zetten in de organisatie en netwerken waar je actief bent.

  Lees meer...

 • Coachend Leiderschap (COL)

  Training

  Je wilt graag een inspiratiebron zijn voor je medewerkers en hen laten werken vanuit hun eigen kracht en talent. Tegelijkertijd heb je jouw belang als leidinggevende en moet je de team- en organisatietargets halen. Kan dat alles samengaan? Wél als je een coachend leider bent. De training Coachend Leiderschap helpt je om jouw coachend leiderschap verder te ontwikkelen. Daarmee laat je je medewerkers uit zichzelf in beweging komen om zich in te spannen voor de organisatie.

  Lees meer...

Gerelateerde artikelen

Inspirerende artikelen, filmpjes, tests of boekentips.


Scroll up