Empty Page Section

Een pluim voor jouw project

Om adequaat een uitzonderlijke klus te klaren, werken multidisciplinaire teams steeds vaker samen aan een project. Terugvallen op bestaande werkwijzen en -processen is bij projectmatig werken meestal niet aan de orde; het gaat om eenmalige werkzaamheden die onder tijdsdruk staan, nieuw zijn of risico's meebrengen. Sterk projectmanagement is een voorwaarde voor het slagen van het project. Met de juiste skills leid jij – projectmanager of projectleider – de vele ideeën, zienswijzen en energie van je projectteam naar een uitstekend resultaat.

Effectiever worden in projectmanagement? Je leert het bij de Baak.

Definiëren, structureren, invloed uitoefenen en conflicten hanteren. Dit is maar een greep uit wat je zoal moet kunnen om een project te leiden. Projectmanagement is veel méér dan een set modellen en werkwijzen. Het is vooral een kwestie van de juiste persoon op de juiste plek. Ben jij een projectmanager die het krachtenveld rond zijn projecten kent en werkt vanuit een sterke en inspirerende, innerlijke drive? En die naast het toepassen van projectmanagementmethoden en -technieken ook goed is in het verbinden van mensen? Met een diepgaande training in projectmanagement bij de Baak kun je je persoonlijke effectiviteit verhogen. Zodat je altijd je projectdoelen haalt en elk project succesvol afrondt.

Advies nodig

 

Neem contact op met onze adviseurs via

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl

Meer inspiratie

Inspirerende artikelen, filmpjes, tests of boekentips.


 • teaser_0027

  Eerste hulp voor hopeloze teams

  Artikel

  Alle fut is uit de teambesprekingen, er wordt nauwelijks meer gecommuniceerd en iedereen gaat zijn eigen gang. Help, het team ontspoort! 5 tips om hopeloze teams weer op de rails te krijgen.

  Lees meer...

 • Strukton Civiel | efficiëntie vergroten door intervisie

  klantcases

  Strukton Civiel bestaat uit een aantal bedrijven voor infrastructuuroplossingen. De projectmanagers en projectverantwoordelijken uit de verschillende disciplines werken zeer zelfstandig aan grote en langdurige projecten, gekoppeld aan forse budgetten. Veel tijd om informatie uit te wisselen is er dan niet. Om de efficiëntie te verbeteren koos Strukton er voor om deze medewerkers een intervisietraject te laten volgen onder leiding van de Baak.

  Lees meer...

 • header_0013

  Ethiek: geen eenduidige zaak

  Artikel

  Ethiek is vooral de laatste jaren een beladen onderwerp geworden in organisaties. Dat is vooral ontstaan door de economische crisis. Er wordt gezegd dat onethisch gedrag binnen de financiële sector geleid heeft tot de economische malaise tot nu toe. Dat heeft ethiek in veel organisaties een hoge plaats op de prioriteitenlijst gegeven.

  Lees meer...

Scroll up